Tillbaka efter semestern!

Segwaypolo-Memento-Event

Nu börjar de flesta semesterfirarna komma tillbaka till kontoret och er kick off inför hösten är förhoppningsvis redan bokad och klar. Är den inte det? Var inte oroliga, vi kan fortfarande ordna en minnesvärd kväll för hela företaget!

Segwaypolo på Djurgården är en riktig storsäljare hos oss på Memento Event! Så fort sommaren närmar sig är det denna aktivitet som är mest populär. Kvällen börjar med instruktioner och övningskörning innan lagturneringen startar på riktigt på en gräsplätt på Djurgården alternativt Gärdet. Efter ni utsett en vinnare är det dags för en kort promenad till Djurgårdsbrunn där ni rundar av denna roliga kväll med en härlig grillbuffé alternativt en 3-rätters middag.

Fångarna på Kastellet är även det en omtyckt aktivitet hos oss som utförs på Vaxholms Kastell. Här står teambuilding i fokus och lagaktiviteterna är ett perfekt sätt att både lära känna varandra och komma varandra närmare genom samarbete och kommunikation. Efter denna lekfyllda och spännande aktivitet är det dags att varva ner i restaurangen där ni avnjuter en 3 rätters middag med passande dryck innan det är dags att ta båten tillbaka till Vaxholm.

Game Show i Gamla Stan är en aktivitet som passar de flesta. Under denna Game Show kan alla oftast bidra med någonting när er programledare utmanar er i frågesport och galna utmaningar! Kvällen börjar med att programledaren introducerar sig själv, förklarar spelregler och delar in er i lag innan ni kliver in i den häftiga studion. Belysningen, skärmarna och scenen får det att kännas precis som på tv.

Sveriges mästerkock är en oerhört rolig matlagningsaktivitet för det lite större företaget. Aktiviteten går ut på att gruppen delas upp i lag för att sedan få en råvarulåda var, av dessa ingredienser ska ni nu tillsammans tillaga en helt egen gourmetmåltid som sedan kommer betygsättas av en jury.  När tävlingen är avslutad är det dags för er att avnjuta denna fantastiska måltid som ni kämpat med. Upplägget är inspirerat av TV-succén ”Sveriges Mästerkock”, skillnaden är att detta är en teambuildingaktivitet som kräver kommunikation och samarbete.

Om inte någon av dessa passar erbjuder vi ännu fler färdiga kick off och teambuilding aktiviteter som ni gärna kan kika runt på.

semesterfirare

 

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka årets kick off i Stockholm, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på