Hur har ert eventår sett ut hittills?

Hur har ert eventår sett ut hittills? 

Har ditt företag ställt in alla planerade evenemang? Har ni ställt om till digitalt och utför alla event som planerat, fast på ett nytt sätt? Är ni ett mindre företag som haft chansen att utföra alla fysiska event som planerat? 

Vi försöker förklara vikten av att utföra era planerade event för året, trots att livet ser helt annorlunda ut än vad det gjorde för ett år sedan. För de anställda som jobbat hemma under större delen av 2020 och som fortfarande gör det, är det oerhört viktigt att få känna samhörighet med sina kollegor. Det är viktigare än någonsin att dina anställda får chansen att inspireras, skratta och samarbeta med sina kollegor på olika sätt. Annars finns risken att de tappar känslan av samhörighet vilket leder till sämre energi och i värsta fall; depressioner…

Ett förslag på hur ett vanlig eventår kan se ut är konferens, sommarfest, kick off, awards, julfest samt eventuellt ett par mindre kundevent, AW på kontoret och olika typer av teambuilding aktiviteter som utförs kontinuerligt. Allt detta går faktiskt fortfarande att utföra, bara ni har lite fantasi!

Förslag på arrangemang att utföra istället är: 

 • Digital AW
 • Coffee break Game Show
 • Olika typer av digitala teambuilding aktiviteter
 • Digital matlagningsaktivitet som kundevent
 • Digital julfest
 • Sommarfest utomhus

Ingen vet hur framtiden ser ut och vi på Memento Event är mer än spända på att se när våra älskade fysiska event är igång igen – Men fram tills dess så uppmanar vi alla företag att boka in digitala event. Möjligheterna för olika digitala lösningar är oändliga och det är egentligen bara er budget som sätter gränserna för hur stort och avancerad er digitala livestream eller inspelning ska vara.Vi utgår alltid ifrån samma tankesätt som vi gör vid ett fysiskt event och försöker komma med passande lösningar för just ert företags mål och syfte.

Denna snabba utveckling som vi faktiskt tvingats till under året har även kommit med många fördelar och vi tror verkligen att de digitala evenemangen fortfarande kommer att hänga kvar, trots att de fysiska eventen sakta med säkert kommer tillbaka. Kombinationen med hybridevent är någonting som kommer att kunna lösa många företags onödiga resande inom Sverige, men även ute i hela världen.

Sammanfattningsvis tycker vi inte att ni ska fortsätta att avvakta och vänta på vaccin och nya tider, boka istället in digitala evenemang så länge detta passar. Hör gärna av er till oss om ni vill ha tips på vad som kan passa för just ert företag!

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka ert nästa företagsevent, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på