Konferens

Boka er nästa konferens via oss

Vi samarbetar med i princip alla konferensanläggningar i Stockholm med omnejd. Att boka en konferens i Stockholm på egen hand är generellt sett ganska enkelt. Varför ska du boka din konferens med oss? Jo, vi besöker, kvalitetssäkrar, fotograferar, filmar av och sedan paketerar vi bara dem absolut bästa anläggningarna i Stockholm till dig som kund. Är du ute efter en konferensanläggning i övriga Sverige ska du prata med vårt Experience Team, gör en förfrågan i formuläret här nedanför så hamnar du rätt sen hos oss. Vi hörs!

Vi hjälper er att översätta era mål och syften med konferensen till starka upplevelser. Vi projektleder, bokar matchande aktiviteter, bygger innehåll, hjälper er med eventlogistiken, bokar underhållning och har produktionsledare på plats. Sammanfattningsvis så hjälper vi er med helheten om ni vill, men kan även ta ansvar för vissa delar.

Fyll i kontaktformuläret nedan med den informationen du har idag så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst uppstartsmöte. Från att vi har en fullständig brief kan vi vanligtvis återkomma med minst tre inspirerande förslag inom fem arbetsdagar. Testa oss!

Vill ni ha hjälp att boka er nästa konferens?

Fyll i formuläret nedan så återkopplar vi till dig så snart som möjligt! Ju mer information vi får in direkt desto enklare blir det för oss att direkt komma med passande förslag.

  2+2=4

   

  Konferenscase

  Vill du få inspiration på vad ni kan göra? Spana in några av våra case nedan! Vi kan lösa små som stora konferenser, både i Sverige och utomlands. Specificera vad ni önskar i formuläret ovan så gör vi vårt bästa för att ta fram lösningar som kan passa er.

  Djurönäset

  Konferens med övernattning för 100 pers där vårt uppdrag var att skapa en minnesvärd konferens med tillhörande Oktoberfest.

  Läs mer

  Ellery Beach House

  2-dagars konferens i en inspirerande miljö strax utanför Stockholm City för 100 pers.

  Läs mer

  Konferensresa

  Vill ni kombinera konferens med resa? Kul! Här tog vi 100 pers till Österrike för 6 dagars konferens.

  Läs mer

  Konferens i Stockholm

  I Stockholm finns det många schyssta konferenslokaler och konferenshotell att välja bland. Oavsett om ni är 200 personer som behöver en större konferensanläggning mitt i city med den senaste utrustningen eller om ledningsgruppen om 8 personer vill kombinera konferens med middag och övernattning nära natur och vatten finns det en passande lokal för just er. Fyll i vad ni är ute efter i formuläret så hjälper vi er att hitta rätt ställe för konferens i Stockholm!

  Hjälp att boka konferens utanför Stockholm?

  Vi kan självklart hjälpa till att boka konferenser runt om i hela Sverige och arrangerar även konferensresor. När vi reser iväg med kund oavsett om det är inom Sverige eller utomlands så arrangerar vårt Experience team detta. Klicka här för att läsa mer om dem.

  Våra bästa 10 tips om ni ska boka konferens

  1. Definiera era mål och syften med konferensen: Innan ni börjar planera er konferens är det viktigt att definiera era mål. Vad hoppas ni uppnå? Vem är er målgrupp? Hur hänger denna konferensen ihop med tidigare event som ni arrangerat? Att förstå dessa saker hjälper er att skapa en konferens som är skräddarsydd efter era behov och behoven hos era deltagare.
  2. Välj rätt anläggning: Platsen för er konferens är viktig. Vad är viktigast för er? Storstadsvibe eller lantligt lugn? Transporttiden? Stora eller små lokaler? Boendet? Köket?
  3. Skapa ett engagerande program: Ert konferensprogram ska vara engagerande och interaktivt. Inkludera en mängd olika sessioner och aktiviteter som kommer att hålla era deltagare intresserade och motiverade. Överväg att använda interaktiva workshops, paneldiskussioner och breakout-sessioner för att hålla saker intressanta och relevanta för era deltagare.
  4. Använd teknik: Teknik kan vara ett kraftfullt verktyg för att engagera era deltagare. Överväg att använda verktyg som liveundersökningar, frågestunder och VR för att skapa en uppslukande och engagerande upplevelse.
  5. Håll fokus: Försök inte att täcka för mycket information i er konferens. Fokusera på några viktiga ämnen och se till att ert program är skräddarsytt efter din publiks behov. Vi brukar säga att fokus på den här typen av fysiska möten ska vara på mer delaktighet och diskussion än information. Information kan distribueras genom andra mötesformer, såsom digitala inspelningar/seminarier eller liknande.
  6. Bjud in engagerande och inspirerande talare: Kvaliteten på era talare kan göra stor skillnad på vad era deltagare kommer tycka om upplevelsen. Välj talare som är engagerande, inspirerande och kunniga inom sitt område.
  7. Uppmuntra deltagande: Uppmuntra era deltagare att delta i konferensen. För att lyckas med detta krävs det ett engagemang, vilja, och förarbete.
  8. Ge nätverksmöjligheter: Nätverk är en viktig del av alla konferenser. Se till att ge era deltagare gott om nätverksmöjligheter.
  9. Gör den minnesvärd: Er konferens ska vara minnesvärd för era deltagare. Överväg att erbjuda unika upplevelser såsom inspirationsföreläsare, teambuilding aktiviteter utanför anläggningen eller underhållning på kvällen.
  10. Få feedback: Slutligen, se till att få feedback från era deltagare. Tyckte deltagarna att det var värt deras tid? Känner de sig mer inspirerande än tidigare? Känner dem att företagets riktning är tydligare utstakad efter konferensen? Använd denna feedback för att förbättra er konferens för framtida evenemang.

   

  Genom att följa dessa tips kan ni skapa en konferens som är engagerande, minnesvärd och effektfull.

  Vilka delar känner ni att ni kan hantera inhouse? Kan ni hjälpa oss förstå vilka visioner och mål ni har så är vi väldigt duktiga på att översätta de sakerna till upplevelser och innehåll som ni kan använda på er kommande konferens. Testa oss!