Experience

Vi är en prestigelös fullservice eventbyrå som hjälper företag att översätta deras mål och syften till starka upplevelser

Vårt Experience team arbetar med de projekt som kräver ett grundligt insikts- och analysarbete innan ett koncept presenteras. Det innebär i praktiken att du som kund behöver vara duktig på att briefa oss kring de förutsättningar som finns och vilka mål och syften som ni har. Ni känner ert företag bäst. Vilka är ni och vilka vill ni vara? Vilka attityder vill ni förändra eller kanske förstärka?

Kan ni hjälpa oss förstå er och era visioner så kommer vi kunna hjälpa er att översätta dem i kreativa idéer och upplevelser. Finns det fler framgångsfaktorer för att vårt partnerskap ska lyckas? Givetvis – checka in vad vårt Experience team säger!

Skräddarsydda företagsresor med Memento Event

Travel

Står resa på agendan för nästa konferens eller kickoff? Kul! Att resa kan vara otroligt inspirerande! Vi arrangerar alla typer av resor både inom Sverige och utomlands.

Läs mer
Brand experience med Memento Experience

Brand Experience

Hur uppfattar era kunder och medarbetare ert varumärke och det ni står för? Hänger era värdeord ihop med verkligheten? Låt oss skapa en röd tråd och strategi kring era aktiviteter så att vi kan mäta resultatet på era investeringar.

Läs mer
Employer Branding Memento Experience

Employer Branding

Vad gör ni för ett bygga en stark företagskultur, gemenskap och lojalitet för ert bolag? Låt oss kroka arm och hjälpa er att bli en attraktivare arbetsgivare.

Läs mer

Memento Experience