Travel

Ta företagsresan till nästa nivå

Står resa på agendan för nästa konferens eller kickoff? Kul, att resa kan vara otroligt inspirerande! Vi arrangerar alla typer av resor både inom Sverige och utomlands.


Vi skapar unika och minnesvärda upplevelser och strävar alltid efter att erbjuda skräddarsydda resor som speglar ert varumärke och mål, och som alltid har ett tydligt syfte. Tillsammans med våra handplockade, lokala samarbetspartners som ni hittar i alla världsdelar tar vi fram en destination med passande innehåll för varje uppdrag.

Vi koordinerar hela resan från start till mål och bokar in allt ifrån flyg och boende till transfers och evenemangslokaler. Till vår hjälp har vi smidiga tjänster för både planering, administration, deltagarhantering och kommunikation.


Resestörningar, såsom inställda flyg eller förseningar, kan ha en betydande inverkan på evenemangets i sin helhet. Våra erfarna projektledare är därför alltid på plats för att göra resan sömlös och för att lösa de problem och frågor som uppstår under vägen.

Vanliga frågor och svar

För att vi ska kunna säkerställa kvalité och en lyckad resa behöver vi vara på plats från start till mål. Ni kan därför inte boka endast flyg eller hotell med oss.

Våra handplockade, lokala samarbetspartners hittar ni i alla världsdelar och vi är ständigt hungriga på att uppleva nya destinationer med våra kunder.

Våra erfarna projekt- och produktionsledare följer alltid med på resan. Detta behövs för att göra resan sömlös och för att lösa de problem och frågor som kan uppstå under vägen.

För att garantera önskat resmål, flyg och hotell är det givetvis en fördel om ni kan planera i god tid, mellan 9-11 månader innan avresa. Självklart har vi även bokat kompletta resor med kortare framförhållning som 3-4 månader, det är görbart men inte att föredra. Tveka inte att höra av er till oss så ser vi över vilka möjligheter som finns.

Absolut! Om ni har hållbarhet som en del av er resepolicy så strävar vi alltid efter att ta fram så hållbara förslag som möjligt; både i val av resmål, transportmedel, restauranger samt aktiviteter på plats. Med vår klimatrapport kan vi även beräkna ert klimatavtryck och klimatkompensera för det.

Generell högsäsong för resor är maj-juni och augusti-oktober. För bättre priser och mer att välja bland skulle vi rekommendera att undvika dessa perioder och titta på övriga månader. Om ni ändå önskar att resa under högsäsong så är det ännu viktigare med bra framförhållning.

Ja, det kan vi göra!

Gruppbiljetter kostar i de flesta fall lite mer än individuella biljetter, men dem ger er en större flexibilitet när ni planerar er resa. Ni får bättre reduceringsvillkor och möjlighet för namnändringar. Är ni under 10 personer som ska boka flygbiljetter från en destination så bokas detta som individuella biljetter, annars bokar ni en gruppbiljett.