Sommarfest i Stockholm

För er som planerar sommarfest i Stockholm så finns det mängder med passande lokaler och aktiviter. Vi på Memento Event har satt ihop en hel drös med färdiga förslag på sommarfest i Stockholms innerstad, skärgården samt utanför stan där ni kan hitta inspiration för er kommande tillställning.

Vi på Memento Event har stor erfarenhet av alla olika typer av sommarfester i Stockholm och skräddarsyr gärna förslag som passar just ert företag. Är du ute efter en större festlokal till er sommarfest som inte finns bland förslagen nedan – kontakta oss så hjälper vi dig hitta den perfekta lokalen då vi samarbetar med i princip alla lokaler i Stockholm.

Vår topp 10-lista för bästa sommarfesten i Stockholm

Det finns väldigt många fina lokaler och restauranger som passar perfekt för företagets sommarfest! Om du vill ha tips delar vi här med oss av några favoriter och vår egen topp tio-lista.

  1. Idyllisk sommarfest på Stockholms närmaste skärgårdsö Fjäderholmarna!
  2. Med dess fantastiska läge precis vid vattnet i början av Stockholms skärgård är det svårt att hitta någon mer lämpad plats för den centrala sommarfesten än Kajen, Nacka Strand.
  3. Drömt om en egen ö? Ön Badholmen är idealisk för sommarfester och ni får er egna festvåning och en del av ön alldeles för er själva hela kvällen.
  4. Pontonen är Trattorians utomhusoas precis på vattnet. Somrigare än såhär i Stockholm city blir det inte!
  5. Vill ni styra och ställa själva? Fjäderholmarnas Magasinet är festvåningen som tillhör Fjäderholmarnas Krog. Här arrangerar ni er fest, precis som ni vill ha den.
  6. Den lummiga och gröna terrassen Courtyard som är belägen intill Rålambshovsparken passar perfekt för 40-140 personer och en pärla i stan!
  7. Kasai är en japansk dinnerclub på Östermalm och deras innergård är en oas där ni kommer kunna spendera en härlig sommarkväll.
  8. Villa Godthem på Djurgården är en underbar restaurang som passar utmärkt för det medelstora företagets sommarfest. En riktig klassiker!
  9. Villa Elfvik på Lidingö får ni alltid hela huset för er själva för sommarfest, konferens och övernattning.
  10. Villa Soludden erbjuder allt ni behöver och lite till! Villan har ett fantastiskt läge precis intill vattnet ute på Värmdö som ni får helt för er själva.

Vanliga frågor och svar

Det beror helt på tillgänglighet hos leverantör och säsong. Om ni vill slänga in ett event i sista sekund rekommenderar vi er att ringa eller maila oss direkt så kan vi se vad det finns för möjligheter.

Absolut, vi har en hel del leverantörer där fokus ligger på hållbarhet. Hör av er så berättar vi mer!

De flesta av våra aktiviteter kör vi efter principen “kläder efter väder”. Vankas det storm så löser vi en plan B.

Våra leverantörer anpassar alltid menyerna efter anmälda allergier och kostavvikelser, förutsatt att vi erhåller dessa 10 arbetsdagar innan.

Det framgår alltid av vår bokningsbekräftelse. I regel JA, men inte alltid. Många av våra så kallade paketerade event kräver ej att vi är med på plats, men på lite större paketerade event brukar vi vilja vara med ändå. Detta kommer du och ansvarig projektledare överens om i samband med signerad bokningsbekräftelse.