SOMMARFEST I JAPANSK TRÄDGÅRD PÅ KASAI

Boka årets sommarfest bland de blommande körsbärsträden i Kasais trädgård på Östermalm och njut av en fantastisk grillbuffé med asiatisk touch.

Vad som ingår

  • Projektledning
  • Fördrink, ett glas mousserande
  • Grillbuffé med asiatisk touch
  • 1 glas vin till maten

Välj tillval

Pris

Här kan du ändra antalet och få ut nytt pris direkt.

Antal personer (30-200 pers)

Pris per person: 820 kr ex. moms

Totalt: 54600 kr ex. moms

  • Häftig japansk dinnerclub
  • Unik mysig innergård på Östermalm
  • Hög kvalité på maten

På centrala Linnégatan på Östermalm ligger Kasais japanska trädgård, en oas där ni kommer att spendera denna förhoppningsvis soliga sommarkväll! 

Kasai som är en japansk dinnerclub har tagit fram kreativa tolkningar från den japanska kulturen och placerat de mitt på Östermalm och du tar dig lättast hit med en kort promenad från Östermalmstorgs tunnelbanestation. 

Väl på plats går ni direkt ut till den fantastiska trädgården där körsbärsträden alltid står i full blom. Här blir ni välkomnade med ett glas mousserande medan ni minglar med era kollegor. Därefter dukas det upp en somrig grillbuffé med asiatisk touch. Det finns även möjlighet välja mingelbuffé istället där ni får smaka på rätter som asiatisk ceasarsallad, daikonsallad, vit fisk cecviche, friterade dumplings samt grillade yakitorispett, välj detta i tillvalsrutan för att få ut rätt pris för er. På Kasai står kvalitén alltid i centrum och råvarorna är av hög kvalitet vare sig de kommer från hav, sjö eller land.

Efter maten kan ni mingla vidare på innergården fram till klockan 22.00. Välkomna gärna sommaren med hjälp av en god cocktail och fortsätt ut i Stockholms nattliv!

Vill ni ha trädgården för er själva vid sittande middag tillkommer det en lokalhyra, välj då till denna i tillvalsrutan för att få ut rätt pris för er. 

Förslag på tidsschema (Vänligen hör med oss för detaljer):

18.00 – Fördrink i trädgården
18.30 – Grillbuffé med asiatisk touch serveras
20.30 – Mingel efter middagen. Beställ gärna någon av Kasais populära drinkar i baren, utbudet är enormt!