Sommarfest i japansk trädgård på Kasai

Antal personer: 30-200 pers

Häftig japansk dinnerclub Unik mysig innergård på Östermalm Hög kvalité på maten

Vad som ingår

Projektledning
Fördrink, ett glas mousserande
Grillbuffé med asiatisk touch
1 glas vin till maten

Välj tillval

Räkna ut ditt pris
Ändra antalet och få ut nytt pris direkt.

Pris per person: 950 kr ex. moms
Totalt: 54600 kr ex. moms

Information om Sommarfest i japansk trädgård på Kasai

Kasai anpassar just nu sin verksamhet för den situation som vi befinner oss i och ökar de frekvensen på sina städrutiner. 

På centrala Linnégatan på Östermalm ligger Kasais japanska trädgård, en oas där ni kommer att spendera denna förhoppningsvis soliga sommarkväll! 

Kasai som är en japansk dinnerclub har tagit fram kreativa tolkningar från den japanska kulturen och placerat de mitt på Östermalm och du tar dig lättast hit med en kort promenad från Östermalmstorgs tunnelbanestation. 

Väl på plats går ni direkt ut till den fantastiska trädgården där körsbärsträden alltid står i full blom. Här blir ni välkomnade med ett glas mousserande medan ni minglar med era kollegor. Därefter dukas det upp en somrig grillbuffé med asiatisk touch. Det finns även möjlighet välja mingelbuffé istället där ni får smaka på rätter som asiatisk ceasarsallad, daikonsallad, vit fisk cecviche, friterade dumplings samt grillade yakitorispett, välj detta i tillvalsrutan för att få ut rätt pris för er. På Kasai står kvalitén alltid i centrum och råvarorna är av hög kvalitet vare sig de kommer från hav, sjö eller land.

Efter maten kan ni mingla vidare på innergården fram till klockan 22.00. Välkomna gärna sommaren med hjälp av en god cocktail och fortsätt ut i Stockholms nattliv!

Vill ni ha trädgården för er själva vid sittande middag tillkommer det en lokalhyra, välj då till denna i tillvalsrutan för att få ut rätt pris för er. 

Förslag på tidsschema (Vänligen hör med oss för detaljer):

18.00 – Fördrink i trädgården
18.30 – Grillbuffé med asiatisk touch serveras
20.30 – Mingel efter middagen. Beställ gärna någon av Kasais populära drinkar i baren, utbudet är enormt!