Sommarfest på Skärgårdsö
Antal personer: 45-135 pers

Sommarfest på Skärgårdsö

Båttransport genom Stockholms skärgård
Somriga aktiviteter ingår
Fantastisk miljö invid vattnet

Vad som ingår

Projektledning inför ert event & samlingsfaktura
Personal på plats
Taxibåt Vaxholm-Badholmen
Fördrink - 1 glas mousserande
Sommaraktiviteter - volleyboll, boule, kubb
Grillbuffé till bords
1 glas öl/vin
Kaffe efter maten
Taxibåt Badholmen-Vaxholm
Lokalhyra Badholmen

Välj tillval

Räkna ut ditt pris

Ändra antalet och få ut nytt pris direkt.

Pris per person: 1452 kr ex. moms
Totalt: 54600 kr ex. moms

Gör förfrågan

Fyll i alla kontaktuppgifter för att det ska bli så enkelt som möjligt för oss att ta kontakt med dig. Vi återkommer inom 1 tim.

2+2 =

Information om Sommarfest på Skärgårdsö

Längtar ni efter den perfekta sommarkvällen? Boka företagets sommarfest på en egen ö!

Dagen börjar med att ni ses i Vaxholm alternativt i Stockholm city där en båt väntar för att ta er ut till skärgårdens charmigaste ö Badholmen, med ett stopp för roliga teambuildingaktiviteter på Vaxholms Kastell om ni valt till detta. Här kan ni välja på Fångarna på Kastellet eller Uppdrag Kastellet, beroende på vad ni är ute efter för utmaningar.

Ön Badholmen är idealisk för sommarfester och ni er festvåning och en del av ön alldeles för er själva hela kvällen. Badholmen har två stycken festvåningar i form av Magasinet som rymmer upp till 135 gäster och Kalaset som rymmer upp till 44 gäster. Ni blir placerade i den lokal som passar bäst för er storlek på grupp.

Efter en fantastisk båtresa genom Stockholms vackra skärgård inleds sommarfesten med somriga aktiviteter som volleyboll, boule och kubb samtidigt som ni minglar med ett glas mousserande. Ni kommer snart känna den bekanta lukten av grillat, det är då dags att sätta er till bord för att avnjuta en somrig grillbuffé.

Efter en förhoppningsvis lång och trevlig middag tillsammans med kollegorna finns möjligheten att slå klackarna i taket efter middagen eller så beundrar ni den vackra solnedgången i en solstol vid strandbrynet – hur som helst, en perfekt sommarkväll!

Vid stängning blir ni upphämtade av taxibåtar som tar er till Vaxholm där er chartrade buss står och väntar på att ta er in till Stockholm City om ni valt till detta.

Detta blir garanterat en oförglömlig upplevelse!

Tillval: 

Fångarna på Kastellet är en bra kombination av lekfylld gruppdynamik och spännande tävling och är ett perfekt sätt att både lära känna varandra bättre och komma varandra närmare genom samarbete och kommunikation.

I Lagkampen gäller det att plocka fram kämparglöden och släppa loss energi och kreativitet! Lagkampen är problemlösning och lagutveckling när det är som allra roligast. Här finns ett antal stationer som kräver att man använder både hjärna och kropp. Och att samarbeta inom laget är nödvändigt för att lyckas med varje utmaning. Deltagarna är indelade i lag med upp till tio personer som tävlar mot varandra.

 

Förslag på tidsschema för sommarfest på egen ö (Vänligen hör med oss för detaljer):

16.55 – Ca tid. Båt avgår från Vaxholm
17.00 – Eventuellt ”Fångarna på fortet” aktivitet på Kastellet (om ni valt till detta)
18.30 – Båt till Badholmen
19.00 – Fördrink serveras
19.30 – Grillbuffén serveras
21.00 – Ni har ätit klart och växlar om till mingel och fest
01.00 – Kvällen rundas av och ni tar en båt tillbaka till Vaxholm

     

Vanliga frågor och svar

De flesta av våra aktiviteter kör vi efter principen “kläder efter väder”. Vankas det storm så löser vi en plan B.