Employer Branding

Vilka värderingar vill ni att era medarbetare skall dela och hur kan ni förstärka dessa med kreativ kommunikation och starka upplevelser? Vår egen vision är att skapa Sveriges bästa arbetsplats. Låt oss hjälpa er stärka er företagskultur!

Employer Branding

Vilka värderingar vill ni att era medarbetare skall dela och hur kan ni förstärka dessa med kreativ kommunikation och starka upplevelser? Vår egen vision är att skapa Sveriges bästa arbetsplats. Låt oss hjälpa er stärka er företagskultur!

Om ni vill ha hjälp att stärka er företagskultur och vill komma I kontakt med oss, så svarar vi mer än gärna på dina frågor.

Hur du som arbetsgivare uppfattas av dina nuvarande, potentiella och tidigare medarbetare kallas lite poppigt för Employer Branding.

Arbetsmarknaden har de senaste åren skiftat där de duktigaste medarbetarna kan välja och vraka mellan de bästa arbetsgivarna. För att vara konkurrenskraftiga måste företag idag vara snabbfotade och skapa arbetsmiljöer som känns meningsfulla och inspirerande för dess medarbetare.

Det är här vi kommer in i bilden. Vi arbetar med de förutsättningar ni ger oss och kommer med innovativa förslag och upplägg på events vars syfte är att stärka gemenskap och företagskultur och skapa större lojaliteten för företaget. Ibland handlar det om starka wow upplevelser och ibland handlar det om mer om innehåll och kreativ kommunikation med en röd tråd och ett tydligt koncept.

Vi gör allt ifrån stora jubileumsarrangemang till kickoffer, konferenser, julfester, sommarfester och fantastiska incentiveresor över hela världen. Den gemensamma nämnaren med dessa event är att de alltid har ett tydligt syfte och där vi tillsammans med er mäter det som ni vill få reda på. Vår vision är att själva bli Sveriges bästa arbetsplats och det arbetar vi aktivt för varje dag, genom olika aktiviteter. Låt oss hjälpa er med detsamma!

Vi på Memento Event har lång erfarenhet av eventproduktion av olika slag och ser oss själva som experter på det området. Vi har sedan ett antal år tillbaka valt att samarbeta med Parapix som är en digital produktionsbyrå, där vi tillsammans med dem kan skapa ett fantastiskt erbjudande till våra kunder. Parapix är lysande på storytelling och digital produktion av olika slag och detta tillsammans med vår kompetens gör att vi kan erbjuda våra kunder ett prisvärt och en otroligt kompetent helhet, när du vill passa på att göra det extraordinära med ditt event. Alla företag har en story – låt oss hjälpa er med att förmedla den på ett kreativt sätt på ert nästa event. 

 

Nedan ser du ett par Employer Branding case som
vi och Parapix gjort tillsammans.

 

 

Företag (*)

E-post (*)

Telefon (*)

Antal personer

Önskat datum

Övriga önskemål/meddelande