Kickoff & awards Bjurfors

Bjurfors Awards på Steam Hotel

100 anställda från hela landet samlades för två fullspäckade dagar med konferens, föreläsning, middag och prisutdelning.


Bjurfors är ett mäklarföretag som kontaktade oss efter sommaren och berättade att de planerande för en kickoff kombinerat med Awards. Tanken med arrangemanget var att de skulle bjuda in drygt 100 anställda från hela landet för två fullspäckade dagar med konferens, föreläsning, middag och prisutdelning.

Vi behövde en inspirerande och modern anläggning som var belägen i närheten av Stockholm. Valet blev till slut ganska enkelt, Steam Hotel i Västerås erbjuder allt vi sökte. 18 våningar, 227 rum, 800 kvm stort spa, rooftop restaurang, konferensrum med plats för upp till 550 gäster, barer och utomhusterrass med pool. Ett stämningsfullt hotell där man känner att varenda liten detalj är noga genomtänkt för att få till en perfekt vibe.

Information om Kickoff & awards Bjurfors

Dagen flöt på både mingel, intern föreläsning, work shop och en fantastisk föreläsning av komikern Jan Bylund. Under en dryg timme fick han sin publik att både skratta och tänka efter lite extra inom temat ”Att sälja på ett nytt sätt”.

Kvällen kom och det var det dags för dagens höjdpunkt; middag, prisutdelning och AWARDS! Två projektledare från oss tillsammans med tekniker från Steam förvandlade lokalen från en konferenslokal i biosittning till en magisk dukning och set-up med både LED-bollar på borden, lysrör i taket, mängder med ballonger och en självklar prispall för vinnarna som skulle presenteras senare! Vi satte ihop ett skräddarsytt middagskoncept med en upptrappande partymiddag där komikern Jan Bylund stod som konferencier. Då han deltagit under hela konferensen så hade han även en självklar plats som konferencier under hela middagen. Med förinspelade nomineringsfilmer gick det smidigt vid prisutdelningen som Bjurfors VD och Jan Bylund hjälptes åt med. Stämningshöjande musik, priser och konfetti fick pristagarna att känna sig uppskattade. När alla priser delats ut trappades stämningen progressivt upp när middagen sakta övergick till fest.

Bjurfors kickoff och Awards blev något utöver det vanliga då hela arrangemanget kändes skräddarsytt för dem. Passande lokaler som under hela evenemanget andades Bjurfors med hjälp av ballonger, partyprodukter i Bjurfors färger, dekor och fotoväggar.

Vill du veta mer?