Vår historia

Memento Event grundades år 2013 av restaurang och evententreprenörerna Micke Eriksson & Jesper Owe och kändes som en naturlig utveckling av det redan befintliga eventbyråbenet  JulbordsMäklarna.

Gruppbild-Memento-Event

Det hela börjande egentligen drygt 10 år tidigare, år 2002 när Micke & Jesper började göra privatfester för sina vänner och bekanta för att finansiera sina ekonomiutbildningar på Stockholms Universitet. Det blev aldrig någon examen utan barndomsvännerna hade kommit till insikt med att deras passion var entreprenörskap.

Under åren har de nyfikna vännerna verkat inom restaurang och eventbranschen och bland annat varit delägare i två nattklubbar samt varit den största aktören i Stockholm inom studentfestarrangemang.

De senaste 8 åren har dock fokuset på företagsevent och den befintliga eventbyrån varit den största prioriteten hos ägarna och i dagsläget så är detta det enda fokuset då de tidigare verksamheterna inom event och restaurang är sålda sedan ett par år tillbaka.

Memento Event nischade sig först inom paketerade events, vilket fortfarande är den största delen av verksamheten. Vi ville erbjuda våra kunder ett snabbt och enkelt sätt att hitta inspirerande eventpaket – alla med ett tydligt syfte. Kunden skulle slippa be om offert och alltid se priset direkt på hemsidan. Eventpaketen skulle vara prisvärda och projektledningen skulle alltid ingå i priset kunden såg på hemsidan. Under förra året genomförde vi 710 stycken events där merparten av eventen var så kallade paketerade events.

De senaste två åren har vi utvecklat vår verksamhet och numera är vi en fullservice eventbyrå som gör allt ifrån utlandsresor till genomtänkta Employer branding event.

Detta år har digitala lösningar exploderat till följd av Covid-19. Vi har skapat en helt ny kategori på vår hemsida, Digitala event & möten, där du hittar flera färdiga förslag med unika syften som passar företag i hela Sverige och världen.

Checka in våra medarbetare här.

Eller läs mer om vad vi tror på och vår företagskultur!

Hör gärna av dig om du har några frågor

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

Företag (*)

E-post (*)

Telefon (*)

Antal personer

Önskat datum

Övriga önskemål/meddelande


Memento Event på