Om oss

Memento Event grundades år 2013 av restaurang och evententreprenörerna Micke Eriksson & Jesper Owe.

Det hela börjande egentligen drygt 10 år tidigare, år 2002 när Micke & Jesper började göra privatfester för sina vänner och bekanta för att finansiera sina ekonomiutbildningar på Stockholms Universitet. Det blev aldrig någon examen, utan barndomsvännerna hade kommit till insikt att deras passion var entreprenörskap.

Under åren har de nyfikna vännerna verkat inom restaurang och eventbranschen och bland annat varit delägare i de två nattklubbarna Whiteroom och Magenta. Sedan 2013 har dock fokuset på företagsevent och den befintliga eventbyrån varit ägarnas prioritet. I företaget Memento Event AB, ingår även bokningsplattformen Julbordsmäklarna.

Memento Event nischade sig först inom paketerade events, vilket fortfarande är en del av verksamheten. Vi ville erbjuda våra kunder ett snabbt och enkelt sätt att hitta inspirerande eventpaket – alla med ett tydligt syfte. Kunden skulle slippa be om offert och alltid se priset direkt på hemsidan. Eventpaketen skulle vara prisvärda och projektledningen skulle alltid ingå i priset kunden såg på hemsidan.

Numera är vi en fullservice eventbyrå som gör allt ifrån storskaliga utlandsresor och jubileumsfester till genomtänkta konferenser och kickoffer med tydliga syften och mål. Se lite av det vi gjort tidigare under Våra Case.

De senaste åren har vi breddat vårt erbjudande och erbjuder nu alla möjliga typer av digitala lösningar i form av digitala event och hybridevent. Vi har skapat en helt ny kategori på vår hemsida, Digitala event & möten, där du hittar flera färdiga förslag med unika syften som passar företag i hela Sverige och världen. Vi har dessutom valt att utöka vårt team med flera nya digitala stjärnor med kompetenser som vi ville stärka upp för den digitala transformationen. Tillsammans med vår erfarenhet kan vi tillsammans med dem skapa ett fantastiskt erbjudande till våra kunder.

Kika in våra medarbetare här!

Just nu söker vi nya medarbetare: Läs mer och bli en del av oss här.

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka ert nästa företagsevent, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på