Om Memento Event

Hej och välkommen till Memento Event

Vi är en kreativ fullservice eventbyrå som dagligen hjälper våra kunder att planera, skapa och genomföra events - stora som små.

Vilka är Memento Event?

Vi är en eventbyrå i Stockholm som skapar företagsevent som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi gör detta genom upplevelser i form av paketerade events, konferenser, resor och andra skräddarsydda lösningar. Memento Event grundades år 2013 av restaurang och evententreprenörerna Micke Eriksson & Jesper Owe.

Mer om oss

Våra skills

Vi är inte de som är de, vi är de andra! Ingenting är omöjligt och vi är obotliga ja-sägare som inte räds en utmaning. Tack vare vår breda kompetens inom bolaget kan vi hjälpa våra kunder med allt från att boka in färdigpaketerade events till att styra upp större företagsresor och konferenser för hundratals personer.

Läs mer

Bli en del av Mementofamiljen

Är du intresserad av att jobba på Memento? Se i så fall till att spana in vår karriärsida! Vi söker alltid människor som brinner för event och kommunikation, ständigt vill utvecklas och som vill vara med och skapa Sveriges bästa arbetsplats.

Karriär

Memento Event i siffror

0
miljoner

i omsättning 2022

0

genomförda events under 2022

0
stycken

medarbetare