Mat & dryck i Stockholm

Här hittar du flera olika matlagningsaktiviteter med kända krögare, olika typer av dryckesprovningar och drinkskolor. Det bästa inom mat och dryck helt enkelt.

Gemensamt för alla matlagningsaktiviteter i Stockholm är att de går ut på att laga mat i grupp under trevliga och avslappnade former. Det stärker både relationerna, samarbetsförmågan bland kollegorna och ger ett minne för livet. Har ni inställningen att lära er laga ett par goda rätter, avnjuta en fantastisk måltid alternativt umgås extra med era kollegor eller vänner så kommer ni inte gå från en matlagningsaktivitet besviken, ni får ta del av allt på samma gång.

Våra leverantörer anpassar alltid menyerna efter anmälda allergier och kostavvikelser, förutsatt att vi erhåller dessa 10 arbetsdagar innan.

Absolut, förutsatt att vi erhåller denna info 10 arbetsdagar innan.

Det är alltid bäst att vara ute i så god tid som möjligt, särskilt om ni är ett större sällskap och om ni är låsta till ett specifikt datum. Vi rekommenderar alltid våra kunder att höra av sig i början av året med sin årsplanering för kommande event.

Det beror helt på tillgänglighet hos leverantör och säsong. Om ni vill slänga in ett event i sista sekund rekommenderar vi er att ringa eller maila oss direkt så kan vi se vad det finns för möjligheter.

Ja, det kan ni. Förutsatt att ni håller er inom våra avbokningsvillkor.