Italiensk matlagningsaktivitet

Antal personer: 10-50 pers

All mat serveras ”Family Style” Italiensk mat av hög kvalitet Handledning av personal som brinner för ämnet

Vad som ingår

Projektledning
Kursledare, kursassistent & serveringspersonal
Tilltugg och smakprov vid ankomst
Italiensk matlagningsaktivitet
Kaffe och Te
Egen lokal
Disk och städning
Lån av förkläden
Utskick av recept

Välj tillval

Räkna ut ditt pris
Ändra antalet och få ut nytt pris direkt.

Pris per person: 1780 kr ex. moms
Totalt: 54600 kr ex. moms

Information om Italiensk matlagningsaktivitet

Välkomna till Al Dente! Här får du chansen att laga mat med de bästa råvarorna i riktiga italienska hemmamiljöer i deras matstudios. 

Team Cooking kallas kvällens aktivitet där ni lagar mycket mat tillsammans i en familjär miljö. Köken på Al Dente återskapar riktiga italienska hemmamiljöer och ser inte ut som på restaurang.

Kvällen börjar med att ni samlas och gör er hemmastadda medan ni njuter gott plock som exempelvis skulle kunna vara deras egenbakade och varma focaccia med pesto på soltorkade tomater eller något sött bröd att doppa i underbar kallpressad olivolja från Trapani, Sicilien.

Er grupp delas in i mindre grupper, ni kavlar upp ärmarna och sätter igång med att laga mat! Självklart har ni de duktiga kursledarna och assistenterna med som guidar er hela vägen. När maten är klar slår ni er ned runt det stora rustika köksbordet och avnjuter er egenlagade goda måltid i lugn och ro.

Om ni önskar dricka vin tar ni med det själva, dock tillkommer en serviceavgift som ni kan klicka i tillvalsrutan för at få ut rätt pris för er. Alkoholfri dryck utöver vatten finns att tillgå mot en extra kostnad, beställ gärna detta innan ert besök.
Exempelmeny

Antipasto: Krispig bruschetta med karamelliserad rödlök och mascarponekräm

Primo: Krämig risotto med Karljohansvamp och ost eller färsk pasta som ni bakar själva från grunden – om ni önskar kan vi servera pasta med en örtig pesto alla Genovese.

Secondo: Salsiccia agli Agrumi – Italiensk korv från grunden där ni maler kött, smaksätter med citron, stoppar och ugnssteker eller tillagar i tomatsås eller Ossobuco alla milanese, kalvlägg som ni tillagar i vitt vin och serverar med Gremolata

Contorno: Ugnsgratinerade paprikor med bland annat soltorkade tomater, parmesan, oliver och kapris

Dolce: Gelato – italiensk glass som ni gör från grunden i glassmaskin. Ni kan välja på olika smaker som espresso, pistage, citron, lakrits, mandel eller saffran.

Förslag på tidsschema för italiensk matlagningsaktivitet (Vänligen hör med oss för detaljer):

17.00 – Tilltugg, smakprov och instruktioner vid ankomst
17.30-20.30 – Italiensk matlagningsaktivitet följt av middag

Läs mer om vår digitala matlagningsaktivitet här!