Italiensk matlagningsaktivitet
Antal personer: 10-50 pers

Italiensk matlagningsaktivitet

All mat serveras ”Family Style”
Italiensk mat av hög kvalitet

Vad som ingår

Projektledning inför och efter ert event
Skräddarsydd Italiensk matlagningsaktivitet - 4 timmar
Privat kock, kök & matsal
Aperitivo - tilltugg vid ankomst
6-rätters middag med vald meny
Al Dentes dagsfärska lemonad & hallonad, bubbelvatten
Crema Dolce till kaffet
Recept
Korkavgift för medhavd alkoholhaltig dryck

Räkna ut ditt pris

Ändra antalet och få ut nytt pris direkt.

Pris per person: 1995 kr ex. moms
Totalt: 54600 kr ex. moms

Gör förfrågan

Fyll i alla kontaktuppgifter för att det ska bli så enkelt som möjligt för oss att ta kontakt med dig. Vi återkommer inom 1 tim.

2+2 =

Information om Italiensk matlagningsaktivitet

Välkomna! Här får ni chansen att laga mat med de bästa råvarorna i riktiga italienska hemmamiljöer i snygga matstudios. 

Team Cooking kallas kvällens aktivitet där ni lagar mycket mat tillsammans i en familjär miljö. Studioköken återskapar riktiga italienska hemmamiljöer och ser inte ut som på restaurang.

Kvällen börjar med att ni samlas och gör er hemmastadda medan ni njuter gott plock som exempelvis skulle kunna vara deras egenbakade och varma focaccia med pesto på soltorkade tomater eller något sött bröd att doppa i underbar kallpressad olivolja från Trapani, Sicilien.

Er grupp delas in i mindre grupper, ni kavlar upp ärmarna och sätter igång med att laga mat! Självklart har ni de duktiga kursledarna och assistenterna med som guidar er hela vägen. När maten är klar slår ni er ned runt det stora rustika köksbordet och avnjuter er egenlagade goda måltid i lugn och ro.

Ni är varmt välkomna att ta med er egen alkoholhaltig dryck till oss. Korkavgift för detta är inbakat i priset.

Exempelmeny

Antipasto:
Bruschetta med karamelliserad rödlök med mascarponekräm & färsk basilika
OCH
Bruschetta med italiensk salsiccia som ni stoppar själva och smaksätter med vitlök, parmesan, citron och färska örter

Primo:
Färsk handgjord spenatravioli fylld med krämig ricotta och parmesan serveras med salvia, brynt smör och rostade mandlar

Secondo:
Krispiga och saftiga parmesangratinerade spetspaprikor fyllda med soltorkade tomater, vitlök, persilja och peperoncino

Contorno:
Insalata di stagione – sallad gjord på rödlök, fänkål, spenat, apelsin och oliver. Toppas med kallpressad olivolja och citron

Dolce:
Gelato – italiensk glass som ni gör från grunden i glassmaskin.
Ni kan välja på olika smaker som pistage, citron, hasselnöt, saffran, choklad, saltlakrits eller vanilj

Förslag på tidsschema för italiensk matlagningsaktivitet (Vänligen hör med oss för detaljer):

17.00 – Tilltugg, smakprov och instruktioner vid ankomst
17.30-21.00 – Italiensk matlagningsaktivitet följt av middag

Läs mer om vår digitala matlagningsaktivitet här!