PAKETERADE EVENTS

När vi startade Memento Event så valde vi först att nischa oss inom paketerade events, vilket fortfarande är den största delen av vår verksamhet. Vi ville göra något nytt som ingen annan eventbyrå hade gjort tidigare. Vi ville att våra kunder skulle bli inspirerade av genomtänkta, färdiga eventpaket där pris och all annan nödvändig info fanns tillgänglig direkt på nätet utan att de skulle behöva be om offert. På det här sättet sparar vi tid för alla parter och kan därmed erbjuda våra kunder väldigt prisvärda och genomtänkta förslag.

Mat och dryck

Mat och dryck

Här hittar du flera olika matlagningsaktiviteter med kända krögare, olika typer av dryckesprovningar och drinkskolor. Det bästa inom mat och dryck helt enkelt.

Hela utbudet
Kick off och teambuilding

Kick off och teambuilding

Utveckla er samarbetsförmåga, stärk er gemenskap och företagskultur och ha jäkligt roligt på vägen. Här hittar du massvis med eventpaket i Stockholm med omnejd som alla har unika syften.

Hela utbudet
Sommarfest

Sommarfest

Här hittar du färdiga sommarfest upplägg i Stockholms innerstad, skärgården samt utanför stan. Vill ni kombinera er sommarfest med någon form av aktivitet så har vi en mängd olika förslag.

Hela utbudet
Julfest

Julfest

Kombinera ert julbord med en aktivitet eller boka Stockholms bästa festlokaler till er julfest. Vi hjälper er med allt ifrån underhållning, transport till konceptutveckling och inbjudningar.

Hela utbudet