Paketerade Event

När vi startade Memento Event så valde vi först att nischa oss inom paketerade event, vilket fortfarande är den största delen av vår verksamhet. Vi ville göra något nytt som ingen annan eventbyrå hade gjort tidigare. Vi ville att våra kunder skulle bli inspirerade av genomtänkta, färdiga eventpaket där pris och all annan nödvändig info fanns tillgänglig direkt på nätet utan att de skulle behöva be om offert. På det här sättet sparar vi tid för alla parter och kan därmed erbjuda våra kunder väldigt prisvärda och genomtänkta förslag.

Kick off & teambuilding

Kick off & teambuilding

Utveckla er samarbetsförmåga, stärk er gemenskap och företagskultur och ha riktigt roligt på vägen. Vi har satt ihop massvis med färdiga eventpaket i Stockholm med omnejd, alla med ett tydligt syfte.

Hela utbudet
Digitala event & möten

Digitala event & möten

Efterfrågan på digitala event & möten ökar. Vi på Memento har satt ihop flera färdiga förslag på aktiviteter, föreläsningar och färdiga studios som är anpassade för streaming.

Hela utbudet
Sommarfest

Sommarfest

Planerar ni sommarfest i Stockholm så finns det mängder med passande lokaler och aktiviter. Vi har satt ihop en hel drös med färdiga förslag på sommarfest i Stockholms innerstad, skärgården samt utanför stan.

Hela utbudet
Julfest

Julfest

Kombinera ert julbord med en aktivitet eller boka Stockholms bästa festlokaler till er julfest. Vi hjälper er med allt ifrån underhållning, transport till konceptutveckling och inbjudningar.

Hela utbudet
Mat & dryck

Mat & dryck

Vi har satt ihop flera förslag på matlagningsaktiviteter med kända krögare, olika typer av dryckesprovningar och drinkskolor. Det bästa inom mat och dryck helt enkelt.

Hela utbudet