Cocktail kurs och middag på Goma Gastropub
Antal personer: 20-80 pers

Cocktail kurs och middag på Goma Gastropub

Aktivitet och mat under samma tak
Alla kan vara delaktiga

Vad som ingår

Projektledning inför ert event samt samlingsfaktura
Cocktailkurs
Egen bartender
Asiatisk 3-rätters middag
3 st egenkomponerade drinkar

Välj tillval

Räkna ut ditt pris

Ändra antalet och få ut nytt pris direkt.

Pris per person: 1227 kr ex. moms
Totalt: 54600 kr ex. moms

Gör förfrågan

Fyll i alla kontaktuppgifter för att det ska bli så enkelt som möjligt för oss att ta kontakt med dig. Vi återkommer inom 1 tim.

2+2 =

Information om Cocktail kurs och middag på Goma Gastropub

Upplev en cocktailkurs med kollegorna och blanda er egen fördrink! En erfaren bartender ger er alla de bästa kunskaperna för att göra goda drinkar.

Det blir garanterat en rolig och lärorik upplevelse för dig och dina kollegor. Ni får blanda flera drinkar och får även recept att ta med er hem. Fortsätt sedan med en härlig avslappnad 3-rätters middag på asiatiska Goma Gastropub. Ett livligt småsyskon till kända restaurangen Miss Voon som också drivs av stjärnkocken Jonas Svensson. Den härliga inredningen är skapad av det framstående design- och arkitekthuset Sandell Sandberg. Här serveras asiatisk gastropubmat med inspiration från hela Asien och maten äts bäst minglandes och avslappnat. Vill ni höja nivån på maten så välj istället en 7-rätters Omakase från Miss Voon, ni blir inte besvikna!

Varför inte lägga till att fortsätta kvällen i deras karaokerum Gorma för ett riktigt bra avslut? Gorma rymmer max 25 personer men är ni fler går det bra att vara där i omgångar. Önskar ni att abonnera lokalen är detta möjligt mot en extra kostnad.

Förslag på tidsschema:

17.30-18.30 – Cocktail kurs (Aktiviteten tar 1-1,5 h beroende på storlek på grupp)
18.30 – 3-rätters middag serveras med passande drycker
20.30 – (Karaoke om ni valt till detta)