Vinprovning och Napolitanska pizzor på Villa Dagmar
Antal personer: 8-15 pers

Vinprovning och Napolitanska pizzor på Villa Dagmar

Egen chambre separée
Egen servitör under hela kvällen
En kulinarisk resa

Vad som ingår

Projektledning inför och efter ert event samt samlingsfaktura
Vinsprovning komponerat av chefssommelier Rasmus Klintberg
Napolitanska pizzor från Villa Dagmars kök
Chambre séparée Bergsten

Räkna ut ditt pris

Ändra antalet och få ut nytt pris direkt.

Pris per person: 2118 kr ex. moms
Totalt: 54600 kr ex. moms

Gör förfrågan

Fyll i alla kontaktuppgifter för att det ska bli så enkelt som möjligt för oss att ta kontakt med dig. Vi återkommer inom 1 tim.

2+2 =

Information om Vinprovning och Napolitanska pizzor på Villa Dagmar

Vinprovning kombinerat med Villa Dagmars fantastiska pizzor som tilltugg. Detta komponerat av deras egna kompetenta chefssommelier Rasmus Klintberg.

Provningen skräddarsys inför varje bokning, tar ca 45 minuter och utförs i Villa Dagmars chambre séparée Bergsten.

Detta är en aktivitet som är ett fint avslut på dagen och går att kombinera med en konferens, ett möte eller enbart som en enskild aw-aktivitet.

Om Villa Dagmar:

Villa Dagmar är ett smakfullt boutiquehotell i Stockholm för den världsvane resenären som söker ett boende med både personlighet och hjärta. Hotellet ligger på livfulla Nybrogatan, alldeles intill Östermalms saluhall och med Stureplan och dess pulserande nöjesliv runt hörnet. Villa Dagmar är en inspirerande miljö för möten och evenemang. Hotellet erbjuder förstklassiga restaurangupplevelser från två av Sveriges mest prisade kockar.

     

Ja, det kan ni. Förutsatt att ni håller er inom våra avbokningsvillkor.

Vi är en fullservice eventbyrå, vilket innebär att vi gör allt ifrån B2E, B2B till B2C event. Checka in våra paketerade event eller kontakta vårt Experience team för ert kommande skräddarsydda event. Läs mer om våra Skills och liknande under ”Om oss”.

Nej, men vi tar gärna ett samtal direkt så vi får en bra brief av er så att vi kan ta fram relevanta förslag efter era önskemål så snabbt som möjligt.

Det finns många olika teambuilding aktiviteter att välja bland i Stockholm! Vårt bästa tips är att kika igenom våra punkter på sidan gällande vad som är bra att tänka på när ni ska boka teambuilding eller en kickoff. Vill ni ha snabba förslag för teambuilding kan ni istället spana in vår topp 10-lista!