Kräftskiva på Djurgården
Antal personer: 15-70 pers

Kräftskiva på Djurgården

Utsikt över Djurgårdskanalen
En klassiker bland Stockholms krogar
Vishäften och pynt ingår

Vad som ingår

Projektledning inför och efter ert event
3 rätters kräftmiddag
Dryckespaket: 1 öl, 1 snaps (5cl), 1 glas vin/öl till maten, 1 glas dessertvin samt kaffe
Kräftdekorationer och vishäften

Räkna ut ditt pris

Ändra antalet och få ut nytt pris direkt.

Pris per person: 1375 kr ex. moms
Totalt: 54600 kr ex. moms

Gör förfrågan

Fyll i alla kontaktuppgifter för att det ska bli så enkelt som möjligt för oss att ta kontakt med dig. Vi återkommer inom 1 tim.

2+2 =

Information om Kräftskiva på Djurgården

Bjud in kollegorna till en klassisk kräftskiva med snapsvisor, kräftor och härlig stämning! 

Från och med den 3:e augusti serveras svenska signalkräftor på Villa Godthem. Restaurangen ligger vackert belägen på kungliga Djurgården men ändå i anslutning till city.

Under kvällen bjuds det på en härlig 3 rätters meny där första rätten är nykokta signalkräftor med klassiska tillbehör. Till varmrätt serveras pocherad gös med stekt kammussla, kantareller, stuvad spenat, kräftsås & kokt potatis och för att runda av kvällen bjuds det på blåbärsrulltårta serverad med bland annat citroncurd. Det finns det även festliga tillbehör såsom hattar, dekoration, snapsvisor och annat som hör den traditionella kräftskivan till!

Ni kommer att bli placerade inne i restaurangen alternativt på verandan beroende på storlek på sällskap och väder. På verandan finns ett segeltak som skydd vid dåligt väder, men inga väggar. Verandan är uppdelad i två sektioner där 70 personer får plats på vardera sida. Beroende på hur många ni är kan det tillkomma en lokalhyra för att vara själva på verandan. Lokalhyran avgörs av hur många gäster det är i sällskapet samt vilka tider, hör gärna av er så berättar vi mer.

Förslag på tidsschema för kräftskiva på Djurgården (Vänligen hör med oss för detaljer):

18.00 – Välkomstmingel i trädgården
18.30 – Kräftmiddag serveras