Sommarfest på Fjäderholmarna
Antal personer: 20-150 pers

Sommarfest på Fjäderholmarna

Stockholms närmaste skärgårdsö
Fantastisk miljö invid vattnet
Egen chambre separée

Vad som ingår

Båt till Fjäderholmarna
Fördrink - 1 glas mousserande
Skärgårdsbuffé inkl. dessert
1 glas vin/öl till maten
Kaffe efter maten
Båt hem från Fjäderholmarna
Projektledning inför och efter ert event samt samlingsfaktura

Välj tillval

Räkna ut ditt pris

Ändra antalet och få ut nytt pris direkt.

Pris per person: 1314 kr ex. moms
Totalt: 54600 kr ex. moms

Gör förfrågan

Fyll i alla kontaktuppgifter för att det ska bli så enkelt som möjligt för oss att ta kontakt med dig. Vi återkommer inom 1 tim.

2+2 =

Information om Sommarfest på Fjäderholmarna

Fjäderholmarna är Stockholms närmaste skärgårdsö. Vid Nybroplan kliver ni ombord på färjan som tar er ut till Fjäderholmarna på mindre än 30 minuter.

Efter den korta båtturen genom Stockholms inlopp stiger ni av och går vidare till Fjäderholmarnas Rökeri där ni serveras en passande skärgårdsbuffé som börjar med en välkomstdrink och fortsätter sedan med sillar, strömming, rökta räkor, varmrökt lax, varmrökt rökt karré och mycket mer (obs: minimum 30 personer för buffé). Önskar ni en 3-rättersmeny istället för skärgårdsbuffé så klicka ni i det alternativet under tillval.

Fördrinken avnjuts ute på den fantastiska terrassen invid vattnet om vädret tillåter innan ni går vidare in i matsalen. Är ni ett mellanstort sällskap på ca 20 – 36 personer så finns det möjlighet att sitta avskilt i restaurangen härliga separée, ”Röken”. Hör med oss om tillgänglighet i Röken ert önskade datum.

Sista båten går tillbaka till stan klockan 23, samma tid som restaurangen stänger för kvällen.

Kombinera gärna middagen med valfri aktivitet, se våra rekommendationer i tillvalsrutan.

1 h Ölprovning: Under denna ölprovning får ni chansen att prova 3 olika ölsorter samt få en guidad visning av deras mikrobryggeri (15-40 personer)

1,5 h Boule: Tillsammans med en guide får ni bakgrunden till Boule Pètanque, går igenom reglerna och lär er hur man spelar. Turneringen avslutas med prisutdelning och medaljer (15-80 personer)

1 h Chokladprovning: Här får du chansen att under lättsamma former lära dig mer om olika kakaohalter och chokladens historia, chokladens hälsoaspekter och vad som faktiskt är kvalitetchoklad och så kallad godischoklad. I provningen ingår även sex provsmakspraliner som har årtal och smaker inspirerade av Fjäderholmarnas historia förr och nu (15-40 personer)

Förslag på tidsschema för sommarfest på Fjäderholmarna (Vänligen hör med oss för detaljer):

17.30 – Båten avgår från Nybroplan till Fjäderholmarna
18.00 – Fördrink serveras på terrassen
18.30 – Skärgårdsbuffé serveras på Rökeriet följt av kaffe och mingel
22.00 – Båten går tillbaka (Sista båten går 23.00)

Bokar ni ert evenemang efter den 8 september måste ni boka en privat båt ut till Fjäderholmarna, hör av er till oss för exakt pris.