Sommarfest i Bockholmens orangeri

Antal personer: 15-30 pers

All mat serveras ”Family Style” Fantastisk miljö invid vattnet Helt egen kock under kvällen

Vad som ingår

Projektledning
Egen kock och serveringspersonal
Fördrink, ett glas mousserande
Snacks
3 rätters middag - Kökets val
1 glas vin/öl till maten
Exklusivitet i Orangeriet

Välj tillval

Räkna ut ditt pris
Ändra antalet och få ut nytt pris direkt.

Pris per person: 975 kr ex. moms
Totalt: 54600 kr ex. moms

Information om Sommarfest i Bockholmens orangeri

Bockholmen Hav och Restaurang som ligger i Stockholms innerskärgård har i år valt att bygga upp ett fantastiskt orangeri precis intill vattnet som passar perfekt för sommarfesten! 

I detta orangeri finns nu möjligheten att fira in sommaren helt avskilt tillsammans med kollegorna. Med utsikt över fjärden mot Lidingö avnjuter ni er fördrink ute på det stora trädäcket innan det är dags att sätta sig till bords inne i orangeriet. Om ni önskar kan ni även boka hela trädäcken exklusivt under hela kvällen, lägg till detta under tillval för att få ut rätt pris för er.

Under kvällen har ni även er helt egna kock som står för maten och all mat serveras ”Family Style” på plankor, brickor och i skålar. Middagen avslutas självklart med nykörd glass och en härlig dessert innan det är dags att runda av kvällen.

Vi skulle rekommendera er att hyra in någon typ av trubadur för bästa möjliga upplevelse då det tyvärr inte finns möjlighet till någon musikanläggning på plats. Hör gärna av er till oss om ni vill ha hjälp och tips! Det går även att vara färre än 15 personer inne i orangeriet men ni kommer då att få betala för 15 stycken matkuvert.

Förslag på tidsschema för sommarfest i Bockholmens Orangeri (Vänligen hör med oss för detaljer):

18.00 – Fördrink på trädäcket
19.00-23.00 – Middagen serveras ”Family Style” inne i orangeriet