3-rätters middag på Bockholmen

Antal personer: 10-38 pers

Fantastisk miljö invid vattnet Välj gärna till en aktivitet Finns möjlighet att sitta avskilt

Vad som ingår

Fördrink, ett glas mousserande
3 rätters middag
1 glas vin till maten
Kaffe efter maten

Välj tillval

Räkna ut ditt pris
Ändra antalet och få ut nytt pris direkt.

Pris per person: 1040 kr ex. moms
Totalt: 54600 kr ex. moms

Information om 3-rätters middag på Bockholmen

Bockholmen Hav och Restaurangen är en charmig sekelskiftsvilla belägen i Stockholms innerskärgård.

Här har ni chansen att fira in sommaren precis intill vattnet med fördrinken serverad ute i deras trädgård, kanske över ett parti boule om ni valt till detta. Därefter sätter ni er till bords inne i restaurangen för att avnjuta en 3-rätters middag med en fantastisk utsikt över havet mot Lidingö. I restaurangens matsal välkomna upp till 15 personer per sällskap.

På övervåningen erbjuder Bockholmen två chambre séparée för er som vill sitta för er själva. Det större rummet kallas för Ateljén, här kan de duka upp middag för upp till 30 personer (minimum 15 personer).

Det mindre rummet som har fått namnet Oscar rymmer 6-8 personer. En egen liten toalett samt öppningsbara ”balkongdörrar” och sneda tak gör att detta charmiga rum bokas flitigt.

Välj om ni önskar sitta i restaurangen, i Ateljén eller om ni önskar boka hela övervåningen (inkl. Oscar samt övervåningens fantastiska balkong med dess omtalade utsikt över fjärden mot Lidingö) i tillvalsmenyn. Minimidebiteringen för att boka hela över våningen är 20 matpaket.

Detta paket kombineras förslagsvis med laserlerduveskytte från bryggan. Detta är precis som vanligt lerduveskytte med skillnaden att man kan skjuta precis var som helst utan risk då det är en laserstråle som avlossas som registreras om duvan får träff. Skyttarna kommer att vara placerade på bryggan och försöka pricka lerduvorna som flyger ut över vattnet. Var noga med att både klicka i priset per person samt ett intervall för startavgift beroende på hur många personer ni är.

Förslag på tidsschema (Vänligen hör med oss för detaljer):

17.00 – Eventuellt laserlerduveskytte
18.30 – Fördrink serveras i trädgården
19.00 – 3-rätters middag serveras inne på Bockholmen Hav & Restaurang