Sommarmiddag i Bockholmens Ateljé
Antal personer: 20-32 pers

Sommarmiddag i Bockholmens Ateljé

Fantastisk miljö invid vattnet
Välj gärna till en aktivitet
Finns möjlighet att sitta avskilt

Vad som ingår

Fördrink, ett glas mousserande
3 rätters middag i Ateljén
2 glas vin till maten
Kaffe efter maten
Ateljén exklusivt 18.00 – 23.00

Välj tillval

Räkna ut ditt pris

Ändra antalet och få ut nytt pris direkt.

Pris per person: 1372 kr ex. moms
Totalt: 54600 kr ex. moms

Gör förfrågan

Fyll i alla kontaktuppgifter för att det ska bli så enkelt som möjligt för oss att ta kontakt med dig. Vi återkommer inom 1 tim.

2+2 =

Information om Sommarmiddag i Bockholmens Ateljé

Bockholmen Hav och Restaurangen är en charmig sekelskiftsvilla belägen i Stockholms innerskärgård.

Här har ni chansen att fira in sommaren precis intill vattnet med fördrinken serverad ute i deras trädgård, kanske över ett parti boule om ni valt till detta. Därefter sätter ni er till bords i Grosshandlarvillans Ateljé en trappa upp i huset. Ateljén rymmer upp till 24 personer.

Övervåningen är försedd med två chambre séparéer, Ateljén som välkomnar upp till 24 personer och det mindre rummet Oscar där man kan sitta med upp till 8 personer. Oscar är även försedd med en egen liten toalett samt öppningsbara ”balkongdörrar”. Ni kan välja att boka hela övervåningen om ni är fler än 24 personer (och kan tänka er att sitta uppdelat i två ru,), eller om ni vill slå på stort och ha hela övervåningen exklusiv för er själva.

Om ni önskar boka hela övervåningen har ni även exklusiv tillgång till övervåningens fantastiska balkong med dess omtalade utsikt över fjärden mot Lidingö.

Detta paket kan även kombineras med aktiviteten laserlerduveskytte. Detta är precis som vanligt lerduveskytte med skillnaden att man kan skjuta precis var som helst utan risk då det är en laserstråle som avlossas som registreras om duvan får träff. Skyttarna kommer att vara placerade vid den lilla stranden intill Orangeriets träddäck och försöka pricka lerduvorna som flyger ut över vattnet. Var noga med att både klicka i priset per person samt ett intervall för startavgift beroende på hur många personer ni är.

Förslag på tidsschema (Vänligen hör med oss för detaljer):

17.00 – Eventuellt laserlerduveskytte eller boule i trädgården
18.30 – Fördrink serveras i trädgården
19.00 – 3-rätters middag serveras i Ateljén