Nytt eventpaket – Medarbetarskap!

Teambuilding aktivitet - Medarbetarskap

Nu har vi den perfekta aktiviteten för de företag som är ute efter en renodlad teambuildingaktivitet tillsammans med sina anställda!

Vår nya aktivitet ”Medarbetarskap” bygger på flera gruppdynamiska övningar som ni tillsammans ska utföra. De olika övningarna är noga genomtänkta för att involvera, skapa tillit, öka kommunikationen och förbättra samarbetet.

Aktiviteten är mobil och kan utföras i stort sett var som helst. Inomhus, utomhus, på kontoret, i festlokalen alternativt på en gräsplätt i närheten. Aktivitetsledaren har med sig all rekvisita och utrustning som behövs under denna timme vilket gör det enkelt för er.

Alla företag mår helt enkelt bra av att skratta tillsammans och känna teamkänsla, det finns något speciellt med att klara av någonting tillsammans!

Gå gärna in och läs gärna mer och boka medarbetarskap tillsammans med företaget! Om ni vill kika runt lite mer innan ni besämmer er kan ni kolla in alla våra förslag för kick off och teambuilding.

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka årets kick off eller någon annan typ av företagsevent, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på