Julen närmar sig med stormsteg!

Ambassadeur-Memento-Event

Nu går det undan och många av de omtalade festlokalerna och julborden börjar bli fullbokade på populära datum i december.

För att göra det lättare för er att hitta rätt i denna djungel kommer vi rekommendera ett par julbord samt passande aktiviteter där ni inte kommer bli besvikna.

En julfest i Hazelussalen på Scandic Hasselbacken är alltid en succé. Denna magnifika festlokal rymmer upp mot 300 sittande matgäster. Vackert beläget på Djurgården erbjuder lokalen även en gigantisk terrass som passar perfekt för välkomstglöggen om vädret tillåter. Därefter går man in i värmen för att avnjuta ett svenskt traditionellt julbord följt av dans med Dj och mingel fram till klockan 01.00.

Konceptet Dirty Christmas kommer husera på Clarion Stockholm samt Ambassadeur i år (2016) men och det finns även möjlighet att helabonnera dessa lokaler om ni är ett större företag.

Den pampiga bankettsalen på Clarion rymmer upp mot 400 sittande matgäster och är med sina 6 meter i takhöjd den mest optimala festlokalen för underhållning. Här kommer det serveras en 3 rätters middag medan ni redan från start blir underhållna på olika sätt när ni minst anar det. Efter middagen kan ni stanna då det blir nattklubb.

Ambassadeur serveras det istället ett svenskt traditionellt julbord signerat Fredrik Eriksson, krögare på Långbro Värdshus medan ni njuter av sprakande underhållning. Även här får ni självklart stanna till stängning. I denna lokal kan man vara upp till 200 sittande gäster.

Vem bakar den perfekta polkagrisen? Polkagristillverkning innan julbordet är en oerhört mysig kombination. Ni möts då upp i deras omsorgsfullt inredda 1800-talsbutik i Gamla stan där kvällen börjar med att ni får titta på när det bakas polkagrisar. Därefter är det dags för er att testa på! Efter att ni bakat era egna polkagrisar går ni vidare till Movitz alternativt Mr French där ni avnjuter ett svenskt traditionellt julbord.

Om inte något av dessa paket faller i i smaken erbjuder vi en hel del andra paket på vår hemsida, kika gärna in alla våra julfestpaket.

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka årets julfest i Stockholm, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på