Kick off & teambuilding i Stockholm

Utveckla er samarbetsförmåga, stärk er gemenskap och företagskultur och ha roligt på vägen. För företaget som planerar kickoff i Stockholm så finns det mycket att erbjuda och vi på Memento Event jobbar mycket med interna företagsevent som svetsar samman dina anställda. Vi erbjuder allt ifrån actionfyllda ribturer i skärgården till olika typer av aktiviteter som passar för företagets teambuilding i Stockholm, såväl digitalt som fysiskt.

Nedan hittar du massvis med färdiga paket med unika syften som passar för kick off och teambuilding i Stockholm med omnejd. Vi på Memento Event har stor erfarenhet av alla olika typer företagsaktiviteter för kick off och teambuilding i Stockholm och hjälper er gärna med att hitta digitala eller fysiska förslag som passar just ert företag.

Vad bör man tänka på när man bokar en teambuilding aktivitet?

Beroende på ambitionsnivå finns det såklart olika saker att ta i beaktning. Här har vi sammanfattat 10 av våra bästa tips som hjälper er att lyckas med er kommande teambuilding aktivitet så den matchar de behov och budget som ni har!

 1. Definiera era mål och syften med aktiviteten: Bestäm vad ni vill uppnå med teambuilding aktiviteten. Detta hjälper er att välja rätt aktivitet som passar era behov. Vi kan hjälpa er att hitta rätt eventpaket som kan skräddarsys för att möta era specifika mål.
 2. Tänk på storleken på er grupp: Välj en aktivitet som passar storleken på er grupp. Genom att klicka runt på vår hemsida så ser du vilka minimum och maximum antal deltagare man kan vara på respektive aktivitet. Kontakta oss om du är osäker så guidar vi dig rätt!
 3. Välj en passande plats: Bestäm platsen för ditt evenemang. Är det bra kommunikationer till och från platsen? Behöver aktiviteten vara vädersäkrad? Vad gör vi om det regnar och aktiviteten är utomhus? Vi erbjuder en mängd olika evenemangspaket som kan hållas både inomhus och utomhus, beroende på dina önskemål. Bolla med oss kring dina funderingar så hittar vi en aktivitet som matchar dina behov.
 4. Bestäm er budget: Fundera på er budget för din teambuildingsaktivitet, så ambitionsnivå kan sättas utifrån den. Vi erbjuder en rad evenemangspaket som passar alla budgetar, vilket framgår på vår hemsida. Kontakta oss om du vill bli guidad!
 5. Planera i förväg: Boka er teambuildingaktivitet minst fyra till sex veckor i förväg för att säkerställa tillgänglighet. Tänk på att ju större grupp ni är desto svårare kan det vara att få plats.
 6. Fundera på datum och tid: Kom överens om datum och tidpunkt för ert evenemang. Finns det vissa dagar som brukar passa extra bra? Är det någon tidpunkt på dagen som gör det möjligt för fler att delta?
 7. Välj rätt aktivitet: Välj en aktivitet som passar era mål och era team-medlemmars preferenser. Vi erbjuder en mängd olika inspirerande eventpaket som kan matcha olika typer av behov. Ring oss, vi guidar er gärna rätt!
 8. Inkludera teambuilding i er kickoff eller konferens: Överväg att integrera teambuildingaktiviteter i din konferens eller fest. Vi kan hjälpa er att planera era aktiviteter så de flyter in i ert övriga arrangemang på ett sömlöst sätt.
 9. Få input från ditt team: Få input från era deltagare om vilken typ av teambuildingsaktivitet de skulle vilja delta i. Ska deltagarna kanske få välja mellan två olika aktiviteter? Vi kan hjälpa er att skapa ett anpassat eventpaket som passar dina deltagares preferenser.
 10. Välj en professionell handledare / aktivitetsledare: Välj en professionell handledare som kan vägleda ert team genom aktiviteten och hjälpa er att uppnå dina mål. Vi arbetar med en mängd olika erfarna facilitatorer, aktivitetsbolag och aktivitetsledare med många års erfarenhet av teambuilding som brinner för att hjälpa team att lyckas.

Sammanfattningsvis, att boka en teambuildingsaktivitet för er kickoff, konferens eller fest kräver noggrann planering och övervägande. Vi på Memento Event kan hjälpa er att hitta rätt inspirerande eventpaket som passar er budget och era behov, och våra erfarna aktivitetsledare kan guida ert team genom aktiviteten för att hjälpa er att uppnå era mål. Om ni snabbt vill ha tips på några guldkorn, spana in vår topp 10-lista nedan!

Vad kan man göra på en teambuilding eller kickoff i Stockholm?

Som ni säkert märkt finns det en uppsjö med olika kick off & teambuilding aktiviteter. Här är vår topp 10-lista där vi listar några roliga aktiviteter att göra med företaget! Om ni vill ha fler tips eller skräddarsydda idéer får ni gärna maila oss på info@mementoevent.se så hjälper vi er!

 1. Garden Party – Skräddarsy din egen flerkamp, välj ut fyra bland våra traditionella engelska garden party-spel!
 2. Laserlerduveskytte – Ta chansen att prova en av världens mest populära skyttegrenar och avsluta kvällen med en härlig middag.
 3. Boule & skärgårdsmiddag – Upplev Fjäderholmarna, Stockholms närmaste skärgårdsö!
 4. Ponnytrav – Nu har du äntligen chansen att delta i ert företags alldeles egna elitlopp!
 5. Mästarnas Mästare – Detta är en rolig och utmanande aktivitet där era talanger sätts på prov.
 6. Amfibiebussen – Upplev Stockholm från både land och hav!
 7. Sommarfest & minigolf – Vad sägs om minigolf i härliga utomhusmiljöer med specialutformade banor?
 8. Rib – En härlig kväll som börjar med en fartfylld upplevelse på havet i RIB båt för att sedan avslutas på Fjäderholmarna i Stockholms Skärgård.
 9. Graffiti – I Slakthusområdet huserar byrån Graffitisthlm som bland annat anordnar graffitievent för både mindre och större grupper.
 10. Game Show – Game show är ett underhållningsprogram med dig i huvudrollen! I den nybyggda studion i Gamla Stan hamnar ni mitt i er egna Game Show där er programledare utmanar er i frågesport och galna utmaningar i ett högt tempo.

Vanliga frågor och svar

Det finns många olika teambuilding aktiviteter att välja bland i Stockholm! Vårt bästa tips är att kika igenom våra punkter på sidan gällande vad som är bra att tänka på när ni ska boka teambuilding eller en kickoff. Vill ni ha snabba förslag för teambuilding kan ni istället spana in vår topp 10-lista!

De flesta av våra aktiviteter kör vi efter principen “kläder efter väder”. Vankas det storm så löser vi en plan B.

Nej, vi arrangerar events i hela Sverige och utomlands. När vi reser iväg med kund oavsett om det är inom Sverige eller utomlands så arrangerar vårt Experience team detta. Klicka här för att läsa mer om dem.

Det beror helt på tillgänglighet hos leverantör och säsong. Om ni vill slänga in ett event i sista sekund rekommenderar vi er att ringa eller maila oss direkt så kan vi se vad det finns för möjligheter.

Ja, det kan ni. Förutsatt att ni håller er inom våra avbokningsvillkor.

I de flesta fall, ja. Det kan dock tillkomma en extra kostnad beroende på lokal/ev. startkostnad vid aktivitet.