Graffiti och middag i Stockholm

Antal personer: 20-70 pers

Vad som ingår

Välkomstdrink, ett glas prosecco
Snacks
Professionella handledare
Aktivitet: Graffiti 2h
Allt material samt skyddskläder
Projektledning inför & efter ert event

Välj tillval

Räkna ut ditt pris
Ändra antalet och få ut nytt pris direkt.

Pris per person: 1090 kr ex. moms
Totalt: 54600 kr ex. moms

Information om Graffiti och middag i Stockholm

Information om Grafittievent och middag

I Slakthusområdet huserar byrån Graffitisthlm som bland annat anordnar graffitievent för både mindre och större grupper. Lev ut din kreativitet med en sprayburk i högsta hugg och måla på riktiga väggar under handledning av några av de bästa graffitiinstruktörerna!

På plats välkomnas ni av värdar som går igenom upplägget och det bjuds på bubbel och snacks. Sedan är det dags att ta på sig skyddsoverall, handskar, skoskydd och munskydd. Ni ges en snabbkurs i graffiti med historia och inblick i konstformen samt hur en sprayburk fungerar.

När genomgången är klar och ni gått igenom grunderna är det dags att börja måla! Till en början får ni måla fritt på en stor plastvägg och får under tiden tips och handledning för att riktigt lära känna denna konstform. Under hela upplevelsen finns professionella handledare på plats för att guida er på bästa sätt.

När ni känner att ni är varma i kläderna är det dags att sätta sig och skissa ihop er egen målning som sedan ska utföras på en riktigt vägg. Totalt målar ni i ca 2 timmar.

Efter målningen kan ni välja att stanna kvar och köra catering med grillkockar som steker på burgare medans ni minglar vidare med något gott i glaset eller fortsätta vidare för en härlig middagsupplevelse på Biblioteket Live vid Medborgareplatsen, välj till under tillval.

Lokalen rymmer upp till ca 70 personer. Är ni fler så ordnar vi med en annan lokal alternativt om ni vill att vi kommer till erat kontor.

Förslag på tidsschema för middag och grafittimålning (Vänligen hör med oss för detaljer):

16.30 – Ni välkomnas med bubbel och snacks och får en snabb genomgång
17.00 – Grafittimålning under handledning av professionella grafittimålare
19.30 – Grillade burgare på stället följt av mingel eller middag på Biblioteket Live