Real life escape room, can you get out?

Antal personer: 3-36 pers

Ett spännande äventyr Samarbete, kommunikation och kreativitet Lyckas tillsammans

Vad som ingår

Projektledning
Aktivitetsvärd på plats
Real life escape Room - aktivitet

Välj tillval

Räkna ut ditt pris
Ändra antalet och få ut nytt pris direkt.

Pris per person: 400 kr ex. moms
Totalt: 54600 kr ex. moms

Information om Real life escape room, can you get out?

Escape Room anpassar just nu sin verksamhet för den situation som vi befinner oss i. Om ni bokar in er på denna aktivitet får hela stället för er själva, det finns alltså ingen annan som kan boka in sig i något av de andra rummen medan ni är på plats. 

Ta med kollegorna på Escape room! Ett nytt och spännande äventyr som värdesätter kommunikation, problemlösning och samarbete!

Dörren stängs och ni är nu fast i ett rum fyllt av mysterier, gåtor och obesvarade frågor som måste lösas för att ni ska ta er vidare. Ni ska nu använda er av samarbete, kommunikation och kreativitet för att hitta ledtrådarna och tillsammans lyckas ta er ut! Ni har 60 minuter på er, så det gäller att tänka snabbt!

Kan ni hitta ledtrådarna och lösa rummets mysterium innan tiden runnit ut?

När tiden är slut kommer ni lämna rummet mer sammansvetsade än någonsin och med ett stort leende på läpparna. Ni går då vidare till den restaurang ni valt för kvällen för att avnjuta en 3-rätters middag tillsammans med era kollegor samtidigt som ni kan diskutera hur ni löste ert uppdrag tidigare!

OBS! Priset är räknat på vardagar samt att ni är minst 3 personer i varje rum. 

Rummen:

The last manuscript
Under sitt arbete rörande avslöjanden om en internationell sekt hittas en författare mördad i sitt arbetsrum. När rykten uppstår om att en sista kopia av manuskriptet finns på ett hemligt gömställe blir det en kamp mot klockan..
Kommer rättvisan att återställas? Och vem hinner först till Det Sista Manuskriptet?

The Cover-up – Stockholm, 1986
Sveriges premiärminister har avrättats, och under mystiska omständigheter försvinner den huvudmisstänkte gärningsmannen från sin häktescell. Polisen har inga svar, och nu behövs du och ditt team av specialagenter mer än någonsin…
Mysteriet måste lösas, och tiden tickar. En hel nation är i sorg och litar på er…

The break in
På rymmen och efterlyst av polisen är det dags att samla medhjälparna för en sista, stor stöt. Men ödet vill annat. Och vad som börjar som ett vanligt inbrott visar sig vara något helt annat…
Ett aktiverat larm och en tickande klocka ställer frågan: kommer ni att klara er?

Förslag på tidsschema för Escape Room i Stockholm (Vänligen hör med oss för detaljer):

16.45 – Ni ankommer till aktiviteten och får information
16.30-17.30 – Real life escape room
17.45 – Kort promenad till restaurangen
18.00 – 3-rätters middag serveras på vald restaurang följt av mingel

Är ni fler än 18 personer kommer ni att bli uppdelade i två grupper. Medan den ena gruppen samarbetar inne i de olika rummen kan de övriga mingla och ta sin fördrink tillsammans i foajén medan ni väntar, efter en timme byter ni plats. Aktiviteten tar i detta fall sammanlagt 3 timmar. Detta är dock endast möjligt om ni bokar alla 3 rummen och två tider direkt efter varandra.

Är ni fler än 18 personer och vill att alla kan utföra aktiviteten samtidigt finns det möjlighet att boka deras enda utomhusspel, The Da Vinci Quest.