Game Show och middag i Stockholm
Antal personer: 15-50 pers

Game Show och middag i Stockholm

Alla kan vara delaktiga
Tävling under roliga former
Använd er samarbetsförmåga under tidspress

Vad som ingår

Projektledning inför ert event samt samlingsfaktura
Game show, 90 min
Egen programledare

Välj tillval

Räkna ut ditt pris

Ändra antalet och få ut nytt pris direkt.

Pris per person: 789 kr ex. moms
Totalt: 54600 kr ex. moms

Gör förfrågan

Fyll i alla kontaktuppgifter för att det ska bli så enkelt som möjligt för oss att ta kontakt med dig. Vi återkommer inom 1 tim.

2+2 =

Information om Game Show och middag i Stockholm

Game show är ett underhållningsprogram med dig i huvudrollen! I den nybyggda studion i Gamla Stan hamnar ni mitt i er egna Game Show där er programledare utmanar er i frågesport och galna utmaningar i ett högt tempo.

Precis som på TV finns här en studio med häftig belysning, skärmar och scener. Ni inleder kvällen med ett glas i baren innan programledaren introducerar sig själv och förklarar hur spelet kommer gå till. Sedan delas ni in i fyra lag och påbörjar tävlingen. Högt tempo, kluriga frågor och en engagerad programledare är ingredienserna för en Game Show. Lägg till ett par dubbelchanser, några guldtackor och ett par andra överraskningar så har ni en perfekt kväll. Några av deltävlingarna som kan dyka upp i Zap! är:

Lightning Round: I Lightning Round är det som namnet skvallrar om viktigt att vara snabb. Det blir kändisar, musik och annat när de tävlande gör sitt bästa för att kasta sig på buzzerknappen innan sina motståndare.

Rewriting History: I Rewriting History ställer vi historien på ända. Vi spelar upp låtar som går att koppla till en historisk person eller händelse, och därefter samlar lagen poäng genom flera olika smårundor.

Robertson: Som strandsatta på en öde TV-inspelning tar vi oss här an en klassisk auktion, där programledaren i sann Harald Treutigersk anda auktionerar ut saker som dubbelchansfångare, tjuvar och mystiska lådor.

Game Show the Game Show: I Game Show the Game Show får programledaren hjälp av en de tävlande att genomföra en Game show i Game showen. Glitter, lyckohjul och catchphrases utlovas!

Fort Treasure: I den rafflande finalen gäller det att vara skärpt både när det kommer till populärkultur och logiskt tänkande. Ta reda på ett av lösenorden till lådan och roffa åt er så mycket guldmynt ni kan – men se upp så att ni gör det innan tiden tar slut!

Utöver deltävlingarna dyker det också upp dubbelchanser och andra överraskningar där lagen får utmana varandra och tävla om guldmynt.

Under den 90 minuter långa game showen finns det även möjlighet att beställa dryck i baren. Vill ni förbeställa vin/ölbiljetter kan ni välja till detta i tillvalsrutan. Efter att ett vinnande lag är korat så kan ni röra er över till restaurangen ni valt för kvällen för att avnjuta en härlig middag.

Är ni ett mindre sällskap mellan 6-16 personer finns det möjlighet att köra Quizrummet istället, samma aktivitet i mindre skala.

Förslag på tidsschema för Game Show i Stockholm (vänligen hör med oss för detaljer):

18.00 – Game show
19.30 – Promenad till vald restaurang
20.00 – Middag serveras, därefter mingel.

Möjliga starttider för game show:
16:00
18:00
20:15
21:30