Game Show och middag i Stockholm

Antal personer: 15-50 pers

Alla kan vara delaktiga Tävling under roliga former Använd er samarbetsförmåga under tidspress

Vad som ingår

Aktivitetsvärd på plats
Game show, 90 min

Välj tillval

Räkna ut ditt pris
Ändra antalet och få ut nytt pris direkt.

Pris per person: 710 kr ex. moms
Totalt: 54600 kr ex. moms

Information om Game Show och middag i Stockholm

Game show är ett underhållningsprogram med dig i huvudrollen! I den nybyggda studion i Gamla Stan hamnar ni mitt i er egna Game Show där er programledare utmanar er i frågesport och galna utmaningar i ett högt tempo.

Precis som på TV finns här en studio med häftig belysning, skärmar och scener. Ni inleder kvällen med ett glas i baren innan programledaren introducerar sig själv och förklarar hur spelet kommer gå till. Sedan delas ni in i fyra lag och påbörjar tävlingen. Högt tempo, kluriga frågor och en engagerad programledare är ingredienserna för en Game Show. Lägg till ett par dubbelchanser, några guldtackor och ett par andra överraskningar så har ni en perfekt kväll. Några av deltävlingarna som kan dyka upp i In it to win it är:

Danger Zone: Vi tar Jeopardybrädet in i 2020-talet och bjuder på både kluriga och roliga frågor. Kom ihåg att svara med en fråga.
Tomboozle!: Hur många meter högt är Turning Torso? Hur många kejsare har Kina haft? Hur många OS-medaljer har Michael Phelps vunnit? Ju högre du svarar desto fler poäng får du, men se upp så att du inte säger ett för högt tal, för då kan dina motspelare snuva dig på poängen mitt framför näsan på dig.
Vart är vi på väg?: Vi plockar upp tråden från SVTs klassiska program och ger oss ut på en resa till en stad någonstans i världen. Ju snabbare du svarar rätt, desto fler poäng får du!
Doomsday clock: Kvällen avslutas med en fartfylld final där dina poäng omvandlas till sekunder. I en vansinnig kamp mot såväl klockan som dina motståndare gäller det att svara rätt på så många frågor du bara kan på så kort tid som möjligt.

Under den 90 minuter långa game showen finns det även möjlighet att beställa dryck i baren. Vill ni förbeställa vin/ölbiljetter kan ni välja till detta i tillvalsrutan. Efter att ett vinnande lag är korat så kan ni röra er över till restaurangen ni valt för kvällen för att avnjuta en härlig middag.

Är ni ett mindre sällskap mellan 6-16 personer finns det möjlighet att köra Quizrummet istället, samma aktivitet i mindre skala.

Notera även att det sker en prisförändring mellan den 20 maj och 19 juni samt mellan den 25 november och 20 december. Klicka i detta i tillvalsrutan om ni vill boka Game Show mellan dessa datum.

Förslag på tidsschema för Game Show i Stockholm (vänligen hör med oss för detaljer):

18.00 – Game show
19.30 – Promenad till vald restaurang
20.00 – Middag serveras, därefter mingel.

Möjliga starttider för game show:
16:15
18:00
19:45
21:30