Game Show och middag i Stockholm

Antal personer: 10-50 pers

Alla kan vara delaktiga Tävling under roliga former Använd er samarbetsförmåga under tidspress

Vad som ingår

Projektledning
Aktivitetsvärd på plats
Egen programledare
Game show, ca 90-120 min

Välj tillval

Räkna ut ditt pris
Ändra antalet och få ut nytt pris direkt.

Pris per person: 710 kr ex. moms
Totalt: 54600 kr ex. moms

Information om Game Show och middag i Stockholm

Game show är ett underhållningsprogram med dig i huvudrollen! I den nybyggda studion i Gamla Stan hamnar ni mitt i er egna Game Show där er programledare utmanar er i frågesport och galna utmaningar i ett högt tempo.

Precis som på TV finns här en studio med häftig belysning, skärmar och scener. Ni inleder kvällen med ett glas i baren innan programledaren introducerar sig själv och förklarar hur spelet kommer gå till. Sedan delas ni in i fyra lag och påbörjar tävlingen. Tävlingen baseras på:

Triss i Quiz – Här spelar vi Celebrity Morph Chain, Baklängesmusik och Siri Sings.

Tidslinjen – I Tidslinjen går det undan: Häng din bild med ett historiskt årtal på tidslinjen innan tiden går ut. Hänger du bilden på rätt plats plockar du med guld till ditt lag!

Vem Ska Bort – Minns du vem ska bort från Fem Myror Är Fler Än Fyra Elefanter? Vi plockar upp tråden i vår favorittävling!

Ordjakten – Har du spelat Wordfeud eller Alfapet? Förstora spelplanen och ordbrickorna x 20, skruva upp tempot och blanda in guldmynt. Där har du ordjakten!

Finalen – I kvällens stora final är spänningen på topp. Här satsas poäng och guldtackor som samlats ihop under kvällen.

Under den 90 minuter långa game showen finns det även möjlighet att beställa dryck i baren. Vill ni förbeställa vin/ölbiljetter kan ni välja till detta i tillvalsrutan. Efter att ett vinnande lag är korat så kan ni röra er över till restaurangen ni valt för kvällen för att avnjuta en härlig middag.

Notera att minimidebitering för aktiviteten är 15 personer men den går att genomföra från 10 personer och uppåt. Är ni ett mindre sällskap mellan 4-12 personer finns det möjlighet att köra Quizrummet istället, samma aktivitet i mindre skala.

Notera även att det sker en prisförändring mellan den 13 maj och 19 juni samt mellan den 25 november och 20 december. Klicka i detta i tillvalsrutan om ni vill boka Game Show mellan dessa datum.

Förslag på tidsschema för Game Show (vänligen hör med oss för detaljer):

18.00 – Game show samt transport till restaurangen
20.00 – Middag serveras, därefter mingel.

Möjliga starttider för game show:
16:15
18:00
19:45
21:30