Fångarna på Kastellet med middag

Antal personer: 10-100 pers

Utmanar er samarbetsförmåga Fartfyllt & boostar energin Grym mat efter aktiviteten

Vad som ingår

Projektledning
Taxibåt från Vaxholm till Kastellet
Lekledare och instruktör
Fångarna på fortet aktivitet
Fördrink, 1 glas mousserande
3-rätters middag
1 glas vin till maten
Taxibåt från Kastellet till Vaxholm

Välj tillval

Räkna ut ditt pris
Ändra antalet och få ut nytt pris direkt.

Pris per person: 1760 kr ex. moms
Totalt: 54600 kr ex. moms

Information om Fångarna på Kastellet med middag

Vaxholms Kastell anpassar just nu sin verksamhet för den situation som vi befinner oss i och vidtar nödvändiga åtgärder för deras gästers och anställdas säkerhet. De följer utvecklingen och myndigheternas rekommendationer noggrant. All personal är informerade om de rekommenderade riktlinjerna angående hur man begränsar smittspridning. Toaletter, ledstänger, bord och övriga gästytor torkas av flera gånger dagligen med trasor avsedda för detta ändamål. Kockar och restaurangpersonal är alltid noggranna med sin hygien och hanterar livsmedel på ett säkert sätt.

Fångarna på Kastellet passar bra som inledning på en glad kväll, avslutning på en hektisk konferens eller helt enkelt en kul grej tillsammans med kompisgänget.

Lagen, upp till tio personer i varje, hittar med hjälp av karta till tio olika stationer där laget tillsammans ställs inför olika utmaningar. Dessa lagaktiviteter är ett perfekt sätt att både lära känna varandra och komma varandra närmare genom samarbete och kommunikation. Exempel på stationer i aktiviteten är Bollhavet, Helan går, Mänskliga labyrinten, Stegarna, Krukorna och Hala väggen.

Fångarna på Kastellet är en bra kombination av lekfylld gruppdynamik och spännande tävling. Tempot kan stundtals bli högt så ta gärna med ett klädombyte. (önskar ni ett något lugnare tempo finns en alternativ lagkamp)

Efter aktiviteterna välkomnas ni med ett glas mousserande i restaurangen innan det är dags att sätta sig till bords och avnjuta en 3-rätters middag innan ni tar båten tillbaka till Vaxholm.

Förslag på tidsschema för Fångarna på Kastellet (vänligen hör med oss för detaljer):

16.55 – Ca tid. Båt avgår från Vaxholm
17.00 – Fångarna på fortet aktivitet samt ni tar er till restaurangen efteråt
19.30 – Välkomstdrink
20.00 – 3-rätters middag serveras
21.30 – Hemresa med båt till Vaxholm