Julfest i Stockholm

Kombinera ert julbord med en aktivitet eller boka Stockholms bästa festlokaler till er julfest eller julshow. Julbordet är det sista som händer på året och är därför en speciell tillställning för de anställda. Om ni ska planera en julfest för företaget är möjligheterna oändliga, vi hjälper gärna till på vägen! Nedan samlar vi julshower, julfester och julbord med aktiviteter.

Vi på Memento Event har satt ihop en hel drös med färdiga förslag på julfest i Stockholms innerstad, skärgården samt utanför stan där ni kan hitta inspiration för er kommande tillställning. Nedan samlar vi våra bästa tips!

Julfest och Julshow Stockholm

    1. House of Christmas – vårt nya koncept där vi den 8 december gör en takeover av Münchenbryggeriet! Där ni kommer njuta av ett traditionellt svenskt julbord innan julshowen drar igång. Vi har samlat Nordens bästa entertainers och skapat en nutida och urban julshow.
    2. The Switch Dinner – En helt annorlunda middagsupplevelse på Sturecompagniet där ni tas på en resa genom världen med stopp i bl.a Hawaii, Tokyo och Paris. En sensationell upplevelse för alla sinnen. Maten, drycken, musiken och serveringen.
    3. Biblioteket Live – För er som vill ta del av riktigt bra mat, klubb, after work, livemusik och upplevelser i en storslagen miljö besök det k-märkta före detta biblioteket i Medborgarhuset. Julbordet är ett klassiskt julbord som också har mycket vegetariska rätter.

Julbord med aktivitet

  1. Late Night Show At Six – Ett underhållningskoncept som passar de företag som vill göra något annorlunda i jul. Konceptet byggs runt en Interaktiv Gameshow där deltävlingarna är inspirerade av kända lek- och frågesportsprogram.
  2. Pepparkaksbygge med julbord – Med hjälp av rekvisita, verktyg, härlig fantasi och kreativitet ska ni försöka skapa verk som överträffar allas förväntningar. Pepparkaksbygget kan med fördel utföras på kontoret innan ni går vidare för att äta ett traditionellt julbord då ni kan spara husen på kontoret.
  3. Spökvandring och julbord i Gamla Stan – Spökvandringen innehåller mycket av Stockholms historia och då självklart dess legender. Ni kommer att få följa med en guide på en ca 90 minuters underhållning där ni kommer få höra om mord, massmord, sjukdomar och självklart spöken. Efter kusligheterna så beger ni er till Pluras julbord på Stortorgskällaren eller på Movitz som erbjuder en genomtänkt 4-rätters julmeny i en mysig miljö för att avrunda en bra kväll med gott sällskap samt god mat.

Vi har stor erfarenhet av alla olika typer av julfester i Stockholm och skräddarsyr gärna förslag som passar just ert företag. Vi hjälper er med allt ifrån underhållning, transport till konceptutveckling och inbjudningar. Är du ute efter en större festlokal till er julfest som inte finns bland förslagen nedan – kontakta oss så hjälper vi dig hitta den perfekta lokalen då vi samarbetar med i princip alla lokaler i Stockholmsområdet.