Matlagningskväll med JULTEMA
Antal personer: 10-50 pers

Matlagningskväll med JULTEMA

Vad som ingår

Projektledning
Erfarna kockar & serveringspersonal
Mousserande & tilltugg vid ankomst
Matlagningsaktivitet
3 rätters meny med jultema
Vinpaket till maten
Kaffe till dessert
Recept
Swedish Taste Förkläde
Julgåva: 2 sorters sill & knäckebröd som packas fint & tas med hem

Räkna ut ditt pris

Ändra antalet och få ut nytt pris direkt.

Pris per person: 2180 kr ex. moms
Totalt: 54600 kr ex. moms

Gör förfrågan

Fyll i alla kontaktuppgifter för att det ska bli så enkelt som möjligt för oss att ta kontakt med dig. Vi återkommer inom 1 tim.

2+2 =

Information om Matlagningskväll med JULTEMA

Välkomna att fira in julen med en stämningsfull matlagningsaktivitet på Swedish Taste! 

Deras fantastiska matstudio på Kungsholmen står öppen för er att abonnera exklusivt för att laga mat tillsammans. Dessutom är matlagningsaktiviteten anpassad för årstiden och just nu innehåller den passande nog smaker som påminner er om julen. Matstudion är perfekt för sällskap mellan 10-50 personer och ni får alltid lokalen för er själva, det är alltså bara ni som vistas i lokalen under denna kväll.

Efter matlagningsaktiviteten får ni sätta er till bords och njuta av maten ni lagat, en genomtänkt 3 rätters middag med jultema samt passande vinpaket.

I vanliga fall erbjuder Swedish Taste sina besökare att gå en kurs, hålla en konferens, ha fest eller samla kollegorna kring en matlagningskväll. Allt detta under trygg ledning av Magnus Lindström, Årets kock vinnare och tvåfaldig OS-medaljör i gastronomi.

Vill ni inte genomföra en fysisk matlagningsaktivitet i dessa tider så rekommenderar vi vår digitala matlagningsaktivitet.