Game show och julbord i Stockholm

Antal personer: 15-45 pers

Alla kan vara delaktiga Tävling under roliga former Använd er samarbetsförmåga under tidspress

Vad som ingår

Projektledning
Aktivitetsvärd på plats
Egen programledare
Game show
Välkomstglögg

Välj tillval

Räkna ut ditt pris
Ändra antalet och få ut nytt pris direkt.

Pris per person: 770 kr ex. moms
Totalt: 54600 kr ex. moms

Information om Game show och julbord i Stockholm

Game show är ett underhållningsprogram med dig i huvudrollen! I den nybyggda studion i Gamla Stan hamnar ni mitt i er egna Game Show där er programledare utmanar er i frågesport och galna utmaningar i ett högt tempo. Precis som på TV finns här en studio med häftig belysning, skärmar och scener. Programledaren kommer att introducera sig själv och förklarar hur spelet kommer gå till och ni delas sedan ni in i fyra lag och påbörjar tävlingen.

Högt tempo, kluriga frågor och en engagerad programledare är ingredienserna för en Game Show. Lägg till ett par dubbelchanser, några guldtackor och ett par andra överraskningar så har ni en perfekt kväll. Några av deltävlingarna som kan dyka upp i In it to win it är:

Danger Zone: Vi tar Jeopardybrädet in i 2010-talet. Kom ihåg att svara med en fråga, och se upp för tjuven!
Tomboozle!: Hur många meter högt är Turning Torso? Hur många kejsare har Kina haft? Ju högre du svarar desto fler poäng får du, men se upp så att du inte säger ett för högt tal, för då kan dina motspelare snuva dig på poängen mitt framför näsan på dig.
Sverige runt: Kluriga rebusar, geografiska landmärken och kulturella referenser ger dig ledtrådar till en svensk stad. Vilken är staden? Och var är det egentligen den ligger?
På Rälsen: Vi plockar upp tråden från SVTs klassiska program. Vart är vi på väg?
Doomsday clock: Kvällen avslutas med en fartfylld final där dina poäng omvandlas till sekunder. Svara rätt på så många frågor du bara kan på så kort tid som möjligt.

Efter 90-120 minuters game show beroende på hur många ni är och ett vinnande lag så rör ni er över till den restaurang som ni valt för kvällen.

Vänligen notera att minimidebitering för aktiviteten är 15 personer men den går att genomföra från 10 personer och uppåt. Är ni ett mindre sällskap mellan 4-12 personer finns det möjlighet att köra Quizrummet istället, samma aktivitet i mindre skala.

Förslag på tidsschema för game show och julbord (vänligen hör med oss för detaljer):

18.00-19.30 – Game show
20.00 – Julbord serveras på vald restaurang

Möjliga starttider för Game Show:
16:15
18:00
19:45
21:30