Old Town Challenge och Klassiskt Julbord signerat Plura
Antal personer: 18-80 pers

Old Town Challenge och Klassiskt Julbord signerat Plura

Mysiga och anrika lokaler
Alla foton skickas efter aktiviteten

Vad som ingår

Aktivitetsvärd och Ipads
Välkomst glögg
Klassiskt Svenskt Julbord signerat Plura
Old Town Challenge 1,5h

Räkna ut ditt pris

Ändra antalet och få ut nytt pris direkt.

Pris per person: 1624 kr ex. moms
Totalt: 54600 kr ex. moms

Gör förfrågan

Fyll i alla kontaktuppgifter för att det ska bli så enkelt som möjligt för oss att ta kontakt med dig. Vi återkommer inom 1 tim.

2+2 =

Information om Old Town Challenge och Klassiskt Julbord signerat Plura

Vill du frambringa samarbete, ha kul och skapa kreativitet hos dina anställda så är Old Town Challenge något för er. Avsluta med ett mysigt och klassiskt julbord signerat Plura i Gamla Stan.

Aktiviteten är en energifylld poängjakt där ni tar er runt i Gamla Stan med era indelade grupper och löser olika uppdrag med hjälp av en Ipad. Alla uppdrag är värda olika många poäng men ni kommer att få fler frågor än ni kommer hinna med så det är bra att välja ut de uppdragen ni som lag känner er mest säkra på samt de ni tycker är roligast! Ett exempel på en fråga kan vara en historiskt intressant plats man ska leta upp eller diverse fotouppdrag.

Det finns även möjlighet att skräddarsy innehållet i aktiviteten genom 5-10 st egna frågor och grafisk presentation av logo. Vi bistår självklart med hur frågorna/utmaningarna kan formuleras och säkerställer att de kommer att fungera inom ramen för aktiviteten, om man väljer detta tillkommer en liten avgift.

Det lag som har bäst samarbete, är mest kreativa samt har roligast är ofta de som i slutändan står som vinnare i Old Town Challenge. Tävlingen brukar ta ungefär 1-5 – 2 timmar.

När vi har utsett en vinnare av tävlingen är det dags att ta sig till restaurangen Stortorgskällaren i Gamla stan.

Även i år får köksmästare Sebastian Kahlbom hjälp av Plura Jonsson och de dukar tillsammans upp ett bord fyllt av specialiteter, det lagas både favoriter från slutet av 1800-talet och nya rätter. Plura får även i år dela med sig av sina favoriter från julbordet, krydda snapsen och välja musiken på Stortorgskällaren. Det blir minnesvärda julfestligheter i några av de finaste lokalerna som finns i Gamla Stan. Med noga utvalda toner inmundigar vi julen på Pluras vis, med julbordsspecialiteter, julgodis och juldrinkar.

Här finns även en festvåning som rymmer upp till 80 personer och går att dela in i flera mindre rum.

Notera att Julbords priset varierar beroende på sittnings tid och datum

Förslag på tidsschema för Old Town Challenge och Julbord på Stortorgskällaren (Vänligen hör med oss för detaljer):

16.45 – Old Town Challenge, samling och instruktioner
17.00 –  Aktivitet startar 1,5h
18.30 – Välkomst Glögg på Stortorgskällaren med efterföljande Julbord

 

Tips!
Om er plan är att boka årets julfest till den 8 dec så finns det även möjlighet att fortsätta festligheterna på Münchenbryggeriet där årets största julfest ”House of Christmas” går av stapeln.
Läs mer här: www.houseofchristmas.se, se entrékostnad under tillval (garderobsavgift, 1 x enhet öl/vin samt busstransport inom tull till Münchenbryggeriet är inkluderat i entrékostnaden).