Prison Island & asiatiskt julbord

Antal personer: 15-100 pers

Samarbete, kommunikation och kreativitet Bidrar till mycket skratt och teamkänsla Hög kvalité på maten

Vad som ingår

Projektledning
Aktivitetsvärd på plats
Aktivitet: Prison Island 1 h
Asiatiskt julbord på East
1 glas vin/öl

Räkna ut ditt pris
Ändra antalet och få ut nytt pris direkt.

Pris per person: 1430 kr ex. moms
Totalt: 54600 kr ex. moms

Information om Prison Island & asiatiskt julbord

Laserfortet är ett underhållningscenter mitt i Stockholm. Här erbjuds Prison Island, en perfekt aktivitet för teambuilding.

Om ni gillar ”Fångarna på fortet” på TV kommer ni älska Prison Island! Här tävlar ni som i en femkamp med 28 grenar i 5 minuters escape rooms, som är efter våran expansion det näst största i världen!

Nu ska ni samla så många poäng ni kan i de olika äventyrscellerna genom att klättra, krypa, klänga, lösa pussel, ducka laserstrålar och mycket mycket mer! I varje cell finns ett eller flera problem och utmaningar som ni löser med er kreativitet och samarbetsförmåga i grupper om 3-4 personer. Allt styrs av med hjälp av elektronik, rörelsedetektorer och fotoceller.

Är ni över 60 personer rekommenderar vi att ni kombinerar Prison Island med laserforce som är Stockholms modernaste laserarena. Hör av er till oss för priser på detta. 

Efter aktiviteten går ni vidare till East som serverar ett modernt asiatiskt julbord mitt på Stureplan i Stockholm, ett perfekt alternativ för er som vill slippa det svenska traditionella julbordet för att testa något nytt.

Förslag på tidsschema för Prison Island (Vänligen hör med oss för detaljer):

17.30 – Aktivitet – Prison Island
18.30 – Promenad till East
19.00 – Julbordet serveras