Prison Island & asiatiskt julbord
Antal personer: 15-100 pers

Prison Island & asiatiskt julbord

Samarbete, kommunikation och kreativitet
Bidrar till mycket skratt och teamkänsla
Hög kvalité på maten

Vad som ingår

Projektledning inför ert event
Samlingsfaktura
Aktivitetsvärd på plats
Aktivitet: Prison Island 1 h
Asiatiskt julbord på East
1 glas vin/öl

Välj tillval

Räkna ut ditt pris

Ändra antalet och få ut nytt pris direkt.

Pris per person: 1570 kr ex. moms
Totalt: 54600 kr ex. moms

Gör förfrågan

Fyll i alla kontaktuppgifter för att det ska bli så enkelt som möjligt för oss att ta kontakt med dig. Vi återkommer inom 1 tim.

2+2 =

Information om Prison Island & asiatiskt julbord

Laserfortet är ett underhållningscenter mitt i Stockholm. Här erbjuds Prison Island, en perfekt aktivitet för teambuilding.

Om ni gillar ”Fångarna på fortet” på TV kommer ni älska Prison Island! Här tävlar ni som i en femkamp med 28 grenar i 5 minuters escape rooms, som är efter våran expansion det näst största i världen!

Nu ska ni samla så många poäng ni kan i de olika äventyrscellerna genom att klättra, krypa, klänga, lösa pussel, ducka laserstrålar och mycket mycket mer! I varje cell finns ett eller flera problem och utmaningar som ni löser med er kreativitet och samarbetsförmåga i grupper om 3-4 personer. Allt styrs av med hjälp av elektronik, rörelsedetektorer och fotoceller.

Är ni över 60 personer rekommenderar vi att ni kombinerar Prison Island med laserforce som är Stockholms modernaste laserarena. Hör av er till oss för priser på detta. 

Efter aktiviteten går ni vidare till East som serverar ett modernt asiatiskt julbord mitt på Stureplan i Stockholm, ett perfekt alternativ för er som vill slippa det svenska traditionella julbordet för att testa något nytt.

Förslag på tidsschema för Prison Island (Vänligen hör med oss för detaljer):

18.20 – Aktivitet – Prison Island
19.30 – Promenad till East
19.45 – Julbordet serveras

 

Tips!
Om er plan är att boka årets julfest till den 8 dec så finns det även möjlighet att fortsätta festligheterna på Münchenbryggeriet där årets största julfest ”House of Christmas” går av stapeln.
Läs mer här: www.houseofchristmas.se, se entrékostnad under tillval (garderobsavgift, 1 x enhet öl/vin samt busstransport inom tull till Münchenbryggeriet är inkluderat i entrékostnaden).