Curling med julmiddag
Antal personer: 15-64 pers

Curling med julmiddag

Kommunikation och samarbete

Vad som ingår

Projektledning
Aktivitetsvärd på plats
Curling som aktivitet
All utrustning
Välkomstglögg & hembakad pepparkaksskorpa
Traditionellt julbord
Kaffe

Välj tillval

Räkna ut ditt pris

Ändra antalet och få ut nytt pris direkt.

Pris per person: 1027 kr ex. moms
Totalt: 54600 kr ex. moms

Gör förfrågan

Fyll i alla kontaktuppgifter för att det ska bli så enkelt som möjligt för oss att ta kontakt med dig. Vi återkommer inom 1 tim.

2+2 =

Information om Curling med julmiddag

Välkommen till Östergårds!

Vår ombonade miljö andas jul och det sprakar av ljus och värme bland tomtarna på loftet. Fokus ligger på mat lagad från grunden med traditionella tillagningsmetoder så som röka, rimma, grava och pickla samt goda och spännande smakkombinationer. Julbordet serveras smakfullt upplagt i bufféform samt i glaskoppar som färdigkomponerade smårätter. Råvarorna är noga utvalda där vi väljer svenska råvaror i första hand samt msc-märkt fisk och skaldjur.

Denna julupplevelse börjar med curling i den närliggande curlinghallen som bara ligger ett stenkast bort från Östergårds där ni efter kommer äta er julmiddag.

Curling är en precisionssport som spelas på is med tunga stenar och man tror att denna ädla sport härstammar från Braveheart tidens Skottland. Men kilt är inte ett måste för att spela curling idag och ni får låna all utrustning på plats så att ni kan börja spela direkt. Aktiviteten börjar med att instruktören förklarar regler samt delar in er i lag så att ni kan börja tävla emot varandra.

Efter cirka två timmas curlande så beger ni er över till restaurangen.  Ni kommer att få en komplett julupplevelse fylld med god mat, aktivitet och underbart sällskap av era kollegor!

Är ni mellan 35-64 personer rekommenderar vi varmt en egen julfest i vår Lada där ni sitter helt själva och har tillgång till lokalen från 18.00 – 24.00. Efter middagen är baren öppen och ni kan koppla in er dator/mobil till vår musikanläggning och dansa till era favoritlåtar. Välj till under tillval.

Priser i Ladan

Lokal exklusivt för er själva från 18.00 – 24.00, egen bar och tillgång till en riktigt bra musikanläggning. Pris 5000 kr.

hör av er till oss om detta verkar intressant.

Om ni är intresserad utav att boka detta paket på Östergårds peak-datum, den 7 – 10/12 samt 14-17/12, vänligen klicka i detta i tillvalsrutan för att få ut rätt pris.

Missa inte att välja det antal banor ni behöver för curlingen i tillvalsrutan för att få ut rätt pris för er. Rekommenderat är 8 personer per bana.

Förslag på tidsschema (vänligen hör med oss för detaljer):

16.00 – Introduktion följt av curlingspelande.
18.15 – 22.00 – Julmiddag serveras på Östergårds. Därefter fortsätter kvällen med mingel om ni valt till detta.

 

Tips!
Om er plan är att boka årets julfest till den 8 dec så finns det även möjlighet att fortsätta festligheterna på Münchenbryggeriet där årets största julfest ”House of Christmas” går av stapeln.
Läs mer här: www.houseofchristmas.se, se entrékostnad under tillval (garderobsavgift, 1 x enhet öl/vin är inkluderat i entrékostnaden). Vi kan självklart vara behjälpliga med transport till Münchenbryggeriet om ni så önskar.