Curling med julmiddag

Antal personer: 6-80 pers

Roligt & utjämnade Kommunikation och samarbete Restaurangen ett stenkast ifrån

Vad som ingår

Projektledning
Aktivitetsvärd på plats
Curling som aktivitet
All utrustning
Välkomstglögg & hembakad pepparkaksskorpa
Julmiddag i 4 serveringar
Kaffe

Välj tillval

Räkna ut ditt pris
Ändra antalet och få ut nytt pris direkt.

Pris per person: 800 kr ex. moms
Totalt: 54600 kr ex. moms

Information om Curling med julmiddag

Välkommen till Östergårds!

Vår ombonade miljö andas jul och det sprakar av ljus och värme bland tomtarna på loftet. Vi använder oss av fina, svenska råvaror och bjuder på en genomtänkt julmiddag i 4 serveringar. Givetvis utgår vi från våra traditionella smaker och skapar nya med inspiration från dagens moderna kryddningar.

Denna julupplevelse börjar med curling i den närliggande curlinghallen som bara ligger ett stenkast bort från Östergårds där ni efter kommer äta er julmiddag.

Curling är en precisionssport som spelas på is med tunga stenar och man tror att denna ädla sport härstammar från Braveheart tidens Skottland. Men kilt är inte ett måste för att spela curling idag och ni får låna all utrustning på plats så att ni kan börja spela direkt. Aktiviteten börjar med att instruktören förklarar regler samt delar in er i lag så att ni kan börja tävla emot varandra.

Efter cirka en timmas curlande så beger ni er över till restaurangen.  Ni kommer att få en komplett julupplevelse fylld med god mat, aktivitet och underbart sällskap av era kollegor!

Är ni fler än 30 personer kan ni även abonnera Östergårds separata festvåning Ladan med plats för max 65 personer, hör av er till oss om detta verkar intressant.

Missa inte att välja det antal banor ni behöver för curlingen i tillvalsrutan för att få ut rätt pris för er. Rekommenderat är 8 personer per bana, dock går det att vara upp till 10 personer på varje bana, det blir då lite mindre speltid per person. 

Förslag på tidsschema (vänligen hör med oss för detaljer):

17.30 – Introduktion följt av curlingspelande.
19.00 – 22.00 – Julmiddag serveras på Östergårds. Därefter fortsätter kvällen med mingel om ni valt till detta.