Julfest signerad Markus Aujalay
Antal personer: 300-500 pers

Julfest signerad Markus Aujalay

Hög kvalité på maten

Vad som ingår

Projektledning inför ert event
3-rätters julmiddag
4 cl Wintervikssnaps
3 glas vin/öl
1 Avec
Kaffe/te
Serveringspersonal

Välj tillval

Räkna ut ditt pris

Ändra antalet och få ut nytt pris direkt.

Pris per person: 1580 kr ex. moms
Totalt: 54600 kr ex. moms

Gör förfrågan

Fyll i alla kontaktuppgifter för att det ska bli så enkelt som möjligt för oss att ta kontakt med dig. Vi återkommer inom 1 tim.

2+2 =

Information om Julfest signerad Markus Aujalay

Önskar ni en julfest med dans natten lång, en stilla middag för att fira att julen är på ingång eller en trevlig jullunch med företaget?

Winterviken i Gröndal är en fantastisk oas som passar perfekt för julfesten. Dessa härliga festlokaler drivs av Markus och Erika Aujalay vilket bidrar till bra kvalitet på maten då Markus är känd som en av Sveriges mest välrenommerade kockar.

Under kvällen har ni festlokalen Stora salen  helt för er själva. I lokalen dukar de upp runda bord med vitt linne och låter levande ljus, god mat och dryck skapa stämningen. När ni väl satt er till bords kan ni förvänta er mat av högsta möjliga kvalité signerad Markus Aujalay. Markus blev utsedd till Årets gröna kock år 2000 och påföljande år blev han Årets viltkock. 2004 fick han utmärkelsen Årets kock.

Efter middagen så dukas borden undan och Stora Salen förvandlas till er egen privata nattklubb med er musik och era danssteg för en riktigt lyckad kväll.

Är ni från 150 personer och uppåt så kan de välkomna er på måndag, tisdag samt lördagar under julperioden. Vänligen hör med oss för mer detaljer.

Vänligen observera att det kan tillkomma en lokalhyra beroende på datum/ert antal. Vänligen hör med oss för detaljer.

Förslag på tidsschema för julfest på Winterviken (vänligen hör med oss för detaljer):

18.00 – Eventuellt ett glas cava och mingel
18.30 – 3-rätters julmiddag och dryck
22.00-01.00 – Fest med dj, ljud och ljus.