Asiatiskt julbord på Kasai

Antal personer: 5-108 pers

Högklassig matkvalité

Vad som ingår

Projektledning
Fördrink
Japansk set menu - 4 serveringar
2 glas vin/öl
Kaffe

Räkna ut ditt pris
Ändra antalet och få ut nytt pris direkt.

Pris per person: 1250 kr ex. moms
Totalt: 54600 kr ex. moms

Information om Asiatiskt julbord på Kasai

Restaurang Kasai öppnar upp sina dörrar för ett lyxigare och ett mer hållbart julbord. Kasai som är en japansk dinnerclub har tagit fram kreativa tolkningar från den japanska kulturen och placerat de mitt på Östermalm. 

Årets julbord är anpassat till rådande tider och stora bufféer kommer inte att dukas upp utan all mat serveras istället direkt ifrån köket till ert bord. Den asiatiska julbordsmeny består utav fyra stycken serveringar som ni delar i sällskapet. Kvällen börjar med en amuse bouche, fortsätter med sushi, sashimi och klassiska rätter från Kasai som tempurafriterade räkor, crispy spicy tuna och slider med anklever för att senare gå över till varmt där vi år har en servering med ångad seabass och grillad wagyu biff.

Julbordet kommer under eftermiddags- och kvällssittningen att serveras den japanska trädgården som under julen kommer omges av ett uppvärmt glastält. Efter middagen går det utmärkt att stanna kvar i loungebaren där en DJ spelar fredagar-lördagar.

Detta nya upplägg är inte bara mer hygieniskt, utan också mer hållbart då vi kan hålla ner matsvinnet. Denna typ av servering gör det också enklare för oss att kvalitetssäkra på ett sätt som inte är lika lätt på en större buffé. Bordskartan är även den anpassad så att det ska finnas mer plats mellan borden än vad det vanligtvis är och restaurangens nya och skärpta städrutiner fortsätter vi självklart med.

Kasais största prioritet är trygghet och hälsa för både anställda och besökare. Välkomna!

Förslag på tidsschema för asiatiskt julbord på Kasai (Vänligen hör med oss för detaljer):

19.00 – Julbordet serveras
22.00 – Middagen avslutas och det finns möjlighet att stanna kvar i baren