Pepparkaksbygge och julbord
Antal personer: 25-80 pers

Pepparkaksbygge och julbord

Samarbete, kommunikation och kreativitet
Stämningsfull aktivitet
Tävling under roliga former

Vad som ingår

Projektledning inför ert event
Samlingsfaktura
Aktivitetsvärd på plats
Rekvisita och verktyg
Guldmedaljer till vinnarna
Aktivitet: Pepparkaksbygge

Välj tillval

Räkna ut ditt pris

Ändra antalet och få ut nytt pris direkt.

Pris per person: 359 kr ex. moms
Totalt: 54600 kr ex. moms

Gör förfrågan

Fyll i alla kontaktuppgifter för att det ska bli så enkelt som möjligt för oss att ta kontakt med dig. Vi återkommer inom 1 tim.

2+2 =

Information om Pepparkaksbygge och julbord

Att bygga ett pepparkakshus är kanske inte så svårt, men att göra det utifrån ett tema blir genast mer av en utmaning. Med hjälp av rekvisita, verktyg, härlig fantasi och kreativitet ska ni försöka skapa verk som överträffar allas förväntningar.

Aktiviteten börjar med att ni blir indelade i lag och med samma förutsättningar tävlar ni mot varandra. Ni kommer under ungefär 90 minuter få chansen att bygga det mest kreativa pepparkakshuset tillsammans. En enväldig domare bedömer därefter lagens byggen utifrån det kreativa skapandet med glädjen och humor som viktiga inslag. Ett vinnande lag koras och belönas med ära och guldmedaljer.

Pepparkaksbygget kan med fördel utföras på kontoret innan ni går vidare för att äta ett traditionellt julbord då ni kan spara husen på kontoret. Om ni inte har möjlighet att utföra aktiviteten på kontoret kan vi självklart ordna med en avskild del i vald restaurang alternativt vid en helabonnering. Denna möjlighet finns på Tre Byttor, hör av er om detta låter intressant. Vänligen observera att Tre Byttor kan tillämpa en lokalhyra beroende på ert antal/datum. Hör med oss för mer detaljer.

Förslag på tidsschema (Vänligen hör med oss för detaljer):

16.30 – Pepparkaksbygge på kontoret (alternativt på Tre Byttor)
18.00 – Promenad till restaurangen
18.30 – Glöggmingel
19.00 – Julbordet serveras

Tips!
Om er plan är att boka årets julfest till den 8 dec så finns det även möjlighet att fortsätta festligheterna på Münchenbryggeriet där årets största julfest ”House of Christmas” går av stapeln.
Läs mer här: www.houseofchristmas.se, se entrékostnad under tillval (garderobsavgift, 1 x enhet öl/vin samt busstransport inom tull till Münchenbryggeriet är inkluderat i entrékostnaden).