Julfest i egen festvåning på Söder
Antal personer: 30-120 pers

Julfest i egen festvåning på Söder

Centralt beläget
Exklusivitet i lokalen
Härlig stämning

Vad som ingår

Projektledning inför ert event
Klassiskt julbord
Husets dryckespaket: 1 glas mousserande, 2 glas vin/öl samt kaffe
Ljudsystem och discobelysning
Bemannad bar

Välj tillval

Räkna ut ditt pris

Ändra antalet och få ut nytt pris direkt.

Pris per person: 1189 kr ex. moms
Totalt: 54600 kr ex. moms

Gör förfrågan

Fyll i alla kontaktuppgifter för att det ska bli så enkelt som möjligt för oss att ta kontakt med dig. Vi återkommer inom 1 tim.

2+2 =

Information om Julfest i egen festvåning på Söder

Välkomna till Usine, perfekt beläget ett stenkast från Medborgareplatsen.

Här dukas det upp ett välfyllt klassisk julbord i er för kvällen privata festvåning ”Le Café” eller ”Champagne”. Champagne kan välkomna sällskap från 30 till 75 personer och Le Café kan ta emot mellan 50 – 120 gäster.

Båda lokalerna är försedda med stora fönster, avskärmande gardiner, en imponerande takhöjd och en snygg industriell interiör. I Le Café är metallbjälkarna original från fastighetens fabrikstid.
Här inne finns även en härlig loungehörna med en stor soffa och betongarrangé som med fördel nyttjas för välkomstminglet. I Champagne finns det en mindre balkong som kan nyttjas för att ta fina bilder från fågelperspektiv eller för förvaring under kvällen.

Lokalerna är utrustade med ljudsystem, discobelysning för en optimalt dansgolvsupplevelse samt en stor bemannad bar som är perfekt för fest med törstiga gäster!

Klicka i ert val av festvåning under tillval för att få fram korrekt prisbild.

Varför inte starta kvällen med en aktivitet? Vi rekommenderar varmt något av nedan förslag:

Pepparkaksbygge: 
Att bygga ett pepparkakshus är kanske inte så svårt, men att göra det utifrån ett tema blir genast mer av en utmaning. Med hjälp av rekvisita, verktyg, härlig fantasi och kreativitet ska ni försöka skapa verk som överträffar allas förväntningar.
Aktiviteten börjar med att ni blir indelade i lag och med samma förutsättningar tävlar ni mot varandra. Ni kommer under ungefär 90 minuter få chansen att bygga det mest kreativa pepparkakshuset tillsammans. En enväldig domare bedömer därefter lagens byggen utifrån det kreativa skapandet med glädjen och humor som viktiga inslag. Ett vinnande lag koras och belönas med ära och guldmedaljer.

Smakduellen:
Smak och doft hör ihop. De samarbetar och förstärker varandra på ett sätt som man ofta inte tänker på. Smakduellen är en lagtävling där ni ställs på prov i både smak och doft och tar ca 1h.
Exempel på tävlingsmoment:

  • Kryddburken – Här ska ni lukta er till rätt kryddor.
  • Choklad -Gissa kakaohalten på tre olika sorters choklad.
  • Potatis eller äpple – Med ögonbindel och näsklämma ska ni gissa vad det är.
  • Ostar – 4 olika sorters ostar. Vilken ost hör till vilket namn?
  • Cola -Coca Cola eller Pepsi?
  • Kaffe – Mörkrostat eller ljusrostat?

Klicka i önskad aktivitet under tillval för korrekt prisbild. Glöm inte att även klicka i den tillhörande startavgiften.

Förslag på tidsschema (vänligen hör med oss för detaljer):

18.00 – Välkomstmingel (och vald aktivitet om ni så önskar)
18.30 –  Julbordet serveras (senare start vid val av aktivitet
22.00 – Festen fortsätter

 

Tips!
Om er plan är att boka årets julfest till den 8 dec så finns det även möjlighet att fortsätta festligheterna på Münchenbryggeriet där årets största julfest ”House of Christmas” går av stapeln.
Läs mer här: www.houseofchristmas.se, se entrékostnad under tillval (garderobsavgift, 1 x enhet öl/vin samt busstransport inom tull till Münchenbryggeriet är inkluderat i entrékostnaden).