SPÖKVANDRING OCH JULBORD I GAMLA STAN

Följ med på en spännande spökvandring i genom Gamla Stans kusliga kvarter som innehåller mycket av Stockholms historia. Kvällen avslutas sedan med traditionellt julbord i Gamla Stan.

Vad som ingår

  • Projektledning
  • Kusliga guider (går att få engelsktalande)
  • Spökvandring som aktivitet

Välj tillval

Pris

Här kan du ändra antalet och få ut nytt pris direkt.

Antal personer (8-100 pers)

Pris per person: 260 kr ex. moms

Totalt: 54600 kr ex. moms

  • Bli skrämd när du minst anar det
  • Guider med fantastisk inlevelse och humor
  • Lär er mer om Stockholms historia

Gamla stan är en vacker plats, vissa skulle hävda att det är den vackraste delen av Stockholm med sina gamla byggnader och charmiga gator. Men på kvällen faller ett annat ljus över staden, då visar Gamla stan sin skrämmande sida. I denna upplevelse hjälper våra kusliga guider att visa er Gamla stans hemskare sida. Spöken, gastar och kanske till och med Stockholms Jack the Ripper!

Vår spökvandring innehåller mycket av Stockholms historia och då självklart dess legender. Ni kommer att få följa med vår guide på en ca 90 minuters underhållning där ni kommer få höra om mord, massmord, sjukdomar och självklart spöken. Ni kommer att få se, känna, lukta och smaka på historien.

Efter kusligheterna så beger ni er till premium julbordet Gamla Riksarkivet, Mr French med fantastisk utsikt över vattnet alternativt Movitz som erbjuder ett prisvärt julbord i en mysig miljö för att avrunda en bra kväll med gott sällskap samt god mat.

Vi lovar att julkänslan kommer infinna sig…

Förslag på tidsschema (vänligen hör med oss för detaljer):

18.00-19:30 Spökvandring genom Gamla stan
19.30-00.00 – Julbord på vald restaurang, därefter mingel.