Spökvandring och julbord i Gamla Stan
Antal personer: 15-100 pers

Spökvandring och julbord i Gamla Stan

Lär er mer om Stockholms historia

Vad som ingår

Projektledning inför ert event
Samlingsfaktura
Spökvandring som aktivitet
Kusliga guider (går att få engelsktalande)

Välj tillval

Räkna ut ditt pris

Ändra antalet och få ut nytt pris direkt.

Pris per person: 285 kr ex. moms
Totalt: 54600 kr ex. moms

Gör förfrågan

Fyll i alla kontaktuppgifter för att det ska bli så enkelt som möjligt för oss att ta kontakt med dig. Vi återkommer inom 1 tim.

2+2 =

Information om Spökvandring och julbord i Gamla Stan

Gamla stan är en vacker plats, vissa skulle hävda att det är den vackraste delen av Stockholm med sina gamla byggnader och charmiga gator. Men på kvällen faller ett annat ljus över staden, då visar Gamla stan sin skrämmande sida. I denna upplevelse hjälper våra kusliga guider att visa er Gamla stans hemskare sida. Spöken, gastar och kanske till och med Stockholms Jack the Ripper!

Vår spökvandring innehåller mycket av Stockholms historia och då självklart dess legender. Ni kommer att få följa med vår guide på en ca 90 minuters underhållning där ni kommer få höra om mord, massmord, sjukdomar och självklart spöken. Ni kommer att få se, känna, lukta och smaka på historien.

Efter kusligheterna så beger ni er till Pluras julbord på Stortorgskällaren eller på Movitz som erbjuder en genomtänkt 4-rätters julmeny i en mysig miljö för att avrunda en bra kväll med gott sällskap samt god mat.

Vi lovar att julkänslan kommer infinna sig…

Psst..! Spökvandringen går även att genomföra på Södermalm. Hör om dess historia och mystik. Utforska de mörka gatorna och gränderna som tillsammans med Gamla Stan utgör några av de äldsta delarna av Sveriges huvudstad. Detta alternativet kombineras med fördel med efterföljande julbord på Biblioteket Live. Tre våningar av glädje, service och fantastisk inredning. I en unik kulturmiljö serverar de ett klassikt Svenskt julbord, med inslag av utvalda specialiteter.

Förslag på tidsschema (vänligen hör med oss för detaljer):

18.00-19:30 Spökvandring genom Gamla stan (eller Södermalm om ni hellre önskar det)
19.30-00.00 – Julbord på vald restaurang, därefter mingel.

 

Tips!
Om er plan är att boka årets julfest till den 8 dec så finns det även möjlighet att fortsätta festligheterna på Münchenbryggeriet där årets största julfest ”House of Christmas” går av stapeln.
Läs mer här: www.houseofchristmas.se, se entrékostnad under tillval (garderobsavgift, 1 x enhet öl/vin samt busstransport inom tull till Münchenbryggeriet är inkluderat i entrékostnaden).