Fångarna på Kastellet med julbord
Antal personer: 20-100 pers

Fångarna på Kastellet med julbord

Fartfyllt & boostar energin
Utmanar er samarbetsförmåga

Vad som ingår

Projektledning inför och efter ert event
Taxibåt från Vaxholm till Kastellet
Aktivitet: Fångarna på fortet
Lekledare och instruktör
Svenskt traditionellt julbord
1 glas vin/öl
Dessertbord
Taxibåt från Kastellet till Vaxholm

Välj tillval

Räkna ut ditt pris

Ändra antalet och få ut nytt pris direkt.

Pris per person: 1679 kr ex. moms
Totalt: 54600 kr ex. moms

Gör förfrågan

Fyll i alla kontaktuppgifter för att det ska bli så enkelt som möjligt för oss att ta kontakt med dig. Vi återkommer inom 1 tim.

2+2 =

Information om Fångarna på Kastellet med julbord

Ni inleder aftonen med en behaglig taxibåttur från Vaxholm till Kastellet där ni sedan kommer tävla mot varandra i den fullspäckade aktiviteten, Fångarna på Kastellet.

Aktiviteten är baserad på tv4´s populära serie ”Fångarna på fortet” och 5-kampen består av fem moment men istället för att tävla i Frankrike så tävlar ni nu i Sveriges svar på fort Boyard! Exempel på stationer i aktiviteten är Bollhavet, Helan går, Mänskliga labyrinten, Stegarna, Krukorna och Hala väggen.

Önskar ni hellre köra aktiviteten ”Jullagskampen” så klickar ni till detta under tillval.
I Lagkampen gäller det att plocka fram kämparglöden och släppa loss energi och kreativitet! Lagkampen är problemlösning och lagutveckling när det är som allra roligast.

Efter att vinnarna har korats så byter ni om till festkläderna för att avnjuta Vaxholm Kastells gedigna julbord. Julbordet innehåller allt man kan förvänta sig och ännu mer därtill. Självklart ingår även deras kända dessertbord där ni hittar allt från bärpaj, godis, glass och andra sötsaker. Här får ni en fullspäckad kväll ni sent kommer glömma.

Förslag på tidsschema (vänligen hör med oss för detaljer):

16.30 – Taxibåt från Vaxholm till Kastellet
16.45 – Fångarna på fortet-aktivitet
18.15 – Aktiviteten avslutas
19.45 – Traditionellt julbord serveras
22.00 – Taxibåt från Kastellet – Vaxholm

 

Tips!
Om er plan är att boka årets julfest till den 8 dec så finns det även möjlighet att fortsätta festligheterna på Münchenbryggeriet där årets största julfest ”House of Christmas” går av stapeln.
Läs mer här: www.houseofchristmas.se, se entrékostnad under tillval (garderobsavgift, 1 x enhet öl/vin är inkluderat i entrékostnaden). Vi kan självklart vara behjälpliga med transport till Münchenbryggeriet om ni så önskar.