Quizrummet och julbord
Antal personer: 8-15 pers

Quizrummet och julbord

Tävling under roliga former
Använd er samarbetsförmåga under tidspress
Alla kan vara delaktiga

Vad som ingår

Projektledning inför ert event
Samlingsfaktura
Aktivitet: Quizrummet (75 minuter)
Egen programledare

Välj tillval

Räkna ut ditt pris

Ändra antalet och få ut nytt pris direkt.

Pris per person: 730 kr ex. moms
Totalt: 54600 kr ex. moms

Gör förfrågan

Fyll i alla kontaktuppgifter för att det ska bli så enkelt som möjligt för oss att ta kontakt med dig. Vi återkommer inom 1 tim.

2+2 =

Information om Quizrummet och julbord

Tävla i snygga Quizstudios i Gamla Stan i Stockholm, detta är en perfekt aktivitet för det mindre sällskapet!

Ta plats bakom tävlingspodiet tillsammans med ditt lag och håll hårt i buzzerknappen. Glöm gamla unkna barquiz med papper och penna och trött stämning. Här är det istället högt tempo och adrenalin som gäller när quizledaren drar igång tävlingarna som är hämtade från kända TV-program. Vi varvar olika tävlingar i högt tempo och tar korta pauser för att kunna fylla på glasen i baren som ligger i anslutning till quizstudion.

Det finns tre studios med två olika tävlingsformer!

I Studio 2 (max 15p) tävlar ni i ”Razzel”. Razzel är inspirerat av 80-talets spontana och roliga lekprogram där galna utmaningar blandas med annorlunda frågesport. Några av deltävlingarna som kan dyka upp i Razzel är: Triss i quiz, Next in line, Mambo no. 5, Maxpoint, och Sanning eller Konsekvens.

I Studio 3 (max 16p) tävlar ni i “Switch-a-Roo”. Game Showen som ställer frågan ”Ditt lag kanske vinner, men kommer du ens att vara med i ditt lag?” Vi garanterar mycket nöje och skratt då ni tävlande när som helst kan komma att behöva byta lag under showens gång. Det blir extra spännande när lagen snurrar på det riktiga Game Show-hjulet i vår studio. Här tävlar ni i: Are We There Yet?, What Goes Up?, Familiar Faces och Double Date Dare.

I Studio 4 (max 9p) tävlar ni i ”Level Up”. Studion är perfekt för den mindre gruppen. Precis som på TV är studion utrustad med tävlingspodium, skärmar och buzzerknappar. Game Showen passar alla åldrar och grupper. Alla är aktiva och tävlar hela tiden. I studion är det fokus på tävling, spänning och att ha roligt! Några av deltävlingarna som kan dyka upp i Level Up är:
Naturligtvis!, 70’s Dinner Party, Cast Away, Popular Vote, Heartless.

Efter quizen är det dags att gå vidare till julbordet på den restaurang ni valt för en mysig avslutning på kvällen.

Förslag på tidsschema för Quizrummet och julbord i Stockholm (Vänligen hör med oss för detaljer):

17.30 – Aktivitet: Quizrummet
19.00 – Julbord serveras på den restaurang ni valt för kvällen.

Möjliga starttider för Quizrummet:
16:00
17:30
19:00
20:30
21:45