Klassiskt julbord på Villa Källhagen
Antal personer: 20-150 pers

Klassiskt julbord på Villa Källhagen

Egen servitör under hela kvällen
Exklusivitet i lokalen
Festlokal med terrass

Vad som ingår

Projektledning inför och efter ert event samt samlingsfaktura
Välkomstglögg
Julbord
Dryckespaketet "Röda stugan"
Exklusivitet i lokalen Eken

Välj tillval

Räkna ut ditt pris

Ändra antalet och få ut nytt pris direkt.

Pris per person: 1662 kr ex. moms
Totalt: 54600 kr ex. moms

Gör förfrågan

Fyll i alla kontaktuppgifter för att det ska bli så enkelt som möjligt för oss att ta kontakt med dig. Vi återkommer inom 1 tim.

2+2 =

Information om Klassiskt julbord på Villa Källhagen

Upplev en förtrollande julstämning på Villa Källhagen med vårt omtalade julbord som sprider glädje och värme under den mest magiska tiden på året.

Deras passionerade kökschef och hans dedikerade brigad har noggrant förberett och presenterat ett julbord som hyllar traditionen samtidigt som vi överraskar med moderna smaker. Ni kommer att finna allt från klassisk sill till omsorgsfullt rullade köttbullar och hemlagad senap som smälter i munnen. För de med en söt tand kommer vårt generösa dessertbord att förföra dina smaklökar. Deras skickliga konditor har skapat en samling av himmelska desserter som avslutar måltiden på det mest förtjusande sätt.

Deras engagerade team av hovmästare och personal står redo att välkomna er till en atmosfär av värdig elegans. De kommer att se till att din upplevelse på Villa Källhagen är minnesvärd och att snapsen alltid är välkyld. I paketet ingår dryckespaketet ”Röda stugan” som inkluderar 5 cl snaps, 50 cl öl/vin (husvin) och 5 cl avec.

Önskar ni uppgradera detta till dryckespaketet ”Villa Källhagen” som inkluderar 1 glas champagne, 5 cl snaps, 2 öl/vin (premiumvin) och 5 cl avec/dessertvin så gör du det på tillval.

I detta paket så har ni den fina lokalen Eken för er själva fram till 23.00, det perfekta stället att fira in jul och ut året tillsammans med kollegorna. Om ni vill fortsätta kvällen med en härlig fest efter 23.00 så kan vi ta in offert för det och en DJ.

Tips!
Om er plan är att boka årets julfest till den 8 dec så finns det även möjlighet att fortsätta festligheterna på Münchenbryggeriet där årets största julfest ”House of Christmas” går av stapeln.
Läs mer här: www.houseofchristmas.se, se entrékostnad under tillval (garderobsavgift, 1 x enhet öl/vin samt busstransport inom tull till Münchenbryggeriet är inkluderat i entrékostnaden).

     

Vi fakturerar alltid våra kunder med 20 dagars betalningsvillkor, där alla olika poster kommer på en samlingsfaktura. Vill ni betala med Izettle kan vi även lösa det.

Det beror helt på tillgänglighet hos leverantör och säsong. Om ni vill slänga in ett event i sista sekund rekommenderar vi er att ringa eller maila oss direkt så kan vi se vad det finns för möjligheter.

Nej men det är något vi rekommenderar för smidig hantering på plats.