God jul och gott nytt eventår önskar Memento!

Wow, de här året har verkligen flugit förbi och det är nu dags att sammanfatta ännu ett år, eventåret 2021.

Året började precis som år 2020 slutade, med flera bokningar av digitala evenemang. Fysiska evenemang lös med sin frånvaro i väntan på vaccin och en minskad smittspridning av Covid-19. Månaderna gick och ju närmre sommaren vi kom, desto mer hopp fick både vi och våra kunder inför att äntligen kunna träffas igen! Maj visar sig sedan att vara vår bästa månad på hela året, och faktiskt vår bästa månad någonsin sett till antalet förfrågningar. Inte helt otippat så är vi och våra kunder otroligt trötta på allt som har med pandemin att göra och vi är orimligt taggade på att ses på riktigt igen!

Sommarfester kunde utföras till viss del, speciellt för de mindre sällskapen. Middagar och aktiviteter utomhus och i vissa fall inomhus avlöste varandra och de flesta äldre hade redan hunnit få första vaccindos. September kom och ÄNTLIGEN var det dags att lätta på de coronarestriktioner som fanns kvar, var det nu vi skulle få vårt liv tillbaka?

Det ryktades om att vi i slutet av september skulle få möjlighet att åter igen delta i offentliga tillställningar, privata fester och evenemang helt utan begränsningar och så blev det. Julfesterna knackade på dörren och åter igen rullade en hel del förfrågningar in för både julfester, utlandsresor och konferenser runt om i landet. Dock fick vi bara njuta av detta ett par månader innan smittspridningen sakta men säkert tagit fart igen… Nu hoppas vi verkligen att vi har kontroll på läget och att Sverige kommer att klara sig relativt smärtfritt framöver. För inställda evenemang ännu ett år är ingenting som någon hoppas på…

Förutom detta så har vi äntligen fått tillökning på företaget med ett par nya ansikten, så förhoppningsvis kan de få ta del av många roliga fysiska event under våren. Vi håller tummarna!

Trots att läget fortfarande är ovisst rekommenderar vi er att kika lite på årets eventkalender så ni har en plan på hur ni önskar att den skulle se ut, därefter får framtiden utvisa vad som faktiskt kommer gå att genomföra. I många fall går det att ställa om till digitala eller hybrida varianter av era planerade arrangemang, glöm inte det!

God Jul och Gott nytt eventår, massa kramar från Mementofamiljen!

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka ert företagsevent, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på