Nytt eventpaket – Digital stämma!

Efter snart ett år av hemmajobb och digitala möten på Zoom så kan vi äntligen erbjuda färdiga digitala lösningar för er. Om det är dags för den årliga bolagsstämman så kan ni se hit!

Vi har nu satt ihop ett paket för digital stämma som du kan utföra både som aktiebolag, bostadsförening (BRF) och förening. Självklart ger vi i detta paket endast förslag på hur det kan se ut samt hur vi kan hjälpa er vidare, då ingen stämma är den andra lik. Det absolut viktigaste med en digital stämma är noga förberedelser och att testa tekniken så den fungerar felfritt innan stämmodagen.

Vårt främsta fokus innan och under er digitala stämma kommer att vara att få till en professionell sändning med grafisk profil, logo i bild, personer som highlightas i samband med att de talar mm. Vi ser även till att lösa att ni som aktieägare vid en bolagsstämma ska kunna rösta och ställa frågor på ett säkert sätt. För att vi ska lyckas med detta har vi full koll på en passande streamingplattform, voteringsverktyg, projektledning, körschema, lathund för att hålla en digital stämma samt inspelning av stämman.

Föredrar ni att några personer är på plats i studion kan vi även lösa en hybridstämma, där ni själva väljer hur många och vilka som ska delta fysiskt och digitalt.

Har ni en bra lokal eller vill ni hyra en studio där vi skapar en passande miljö? Detta är helt upp till er och vi erbjuder flera större och mindre studios som vi rekommenderar beroende på hur många av er som ska delta fysiskt.

Läs gärna mer om digital stämma här. Låter det intressant kan ni höra av er till oss för ett första uppstartsmöte!

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka ert digitala företagsevent, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på