Nytt eventpaket – Digital kick off!

Vill ni kickstarta året med en digital kick off? Vi har lösningarna för er! 

Nu kan vi äntligen presentera vårt helt nya paket, digital kick off. Här får ni flera bra tips på hur ni ska tänka när ni ska planera er digitala kick off, vilket kan behövas då många gör det för första gången.

Året 2020 har lärt oss massor om digitala event och en sak vi verkligen lärt oss är att möjligheterna är oändliga. Det är egentligen endast vår egen fantasi och er budget som sätter gränserna för hur minnesvärt och kvalitativt ert event kommer att bli.

Efter snart ett år av hemmajobb står vi helt klart inför flera utmaningar om hur vi ska behålla våra anställdas motivation, det gäller därför att försöka vara lyhörd på vad just era anställda behöver just nu! Sedan är det detta som kommer att avgöra vad det är för typ av digital kick off som just ert företag behöver. Verkar det som att dina anställda behöver ett regelbundet och lättsamt möte med det närmaste teamet? Behöver dina anställda se allas ansikten och kanske utföra en rolig teambuildingaktivitet tillsammans? Är det en regelbundet träningspass som behövs för att lyfta vikten av att röra på sig?

Något som vi på Memento Event har märkt är populärt är att boka en av våra lättsamma teambuilding aktiviteter som Online Game Show, Beat The Hacker eller digital matlagningsaktivitet. I samband med detta kan ni med fördel utnyttja studiotiden innan eller efter aktiviteten där ni kan förmedla personlig och viktig information till era anställda.

Är ni ett företag som önskar att boka en rolig teambuildingaktivitet som återkommer varje eller varannan vecka så är ”Coffee Break Game Show” er grej! Detta är en snabb och effektiv version av vår populära Online Game Show. I priset ingår 3 shower vid olika tillfällen som är 20 minuter vardera.

De allra viktigaste som ni som företagare bör tänka på att det nu är viktigare än någonsin att visa att ni bryr er om era anställda. Visa att ni gör allt ni kan för att de ska behålla den sociala kontakten, bygga upp teamkänsla och ge ny energi. Att jobba hemma tär på de flesta, men att få doser av roliga inslag och att man känner sig som en del av företaget ger ofta mycket!

Som sagt är valmöjligheterna enorma när ni ska utföra en digital kick off. Kontakta gärna oss direkt för ett uppstartsmöte där vi kan diskutera idéer, aktiviteter och innehåll så ska vi nog tillsammans komma fram till ett koncept som passar just ert företag! Gå gärna in och läs mer om digital kick off.

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka er digitala kick off, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på