Möhippa i Stockholm – Våra bästa tips!

ms-molly-bastu

Har du fått i uppdrag att anordna kompisen möhippa? 

Möhipporna växer sig större och är i många fall lika självklart som själva bröllopet. Det som tidigare var något som gick att planera in lite snabbt under en kväll kräver i många fall en hel del eftertanke. Vad skulle din kompis uppskatta allra mest?

Oavsett om en brud föredrar att låta adrenalinet flöda på en ribbåt eller ta det lugnt och laga mat tillsammans så har vi aktiviteterna för er. Vi på Memento Event har aktiviteter för alla tillfällen och nedan rekommenderar vi de som passar bäst för en möhippa! Förhoppningsvis kan vi hjälpa er på traven till att skapa en helt fantastisk och minnesvärd möhippa för just din bästa vän!

Gillar bruden att laga mat är en matlagningsaktivitet en riktigt mysig och rolig aktivitet. Vi erbjuder en hel drös med olika typer av matlagningsaktiviteter men är sushiskola på Kasai en av våra mest populära just nu. Här får ni chansen att testa på att tillaga sushi. Kocken berättar om hur man tillagar riset, behandlar fisken, och om hur de tillreder de olika såserna. Efteråt får ni njuta av sushin ni tillagat i en egen chambre separée. Till maten får ni testa på tre olika sorters sake. På Kasai står kvalitén alltid i centrum och råvarorna är av hög kvalitet vare sig de kommer från hav, sjö eller land.

Bastuflotte i Solna ger er chansen att bada bastu tillsammans och sedan avsluta kvällen med en god middag med passande dryck på Bockholmen alternativt åka vidare på andra äventyr efter bastubadet. Denna moderna bastuflotte rymmer upp till 30 personer och erbjuder även duschmöjligheter.

Quizrummet i Gamla stan är en extremt rolig aktivitet där ni får ta plats bakom tävlingspodiet tillsammans med ditt lag och håll hårt i buzzerknappen. Här är det högt tempo och adrenalin som gäller när quizledaren drar igång tävlingarna som är hämtade från kända TV-program. Perfekt för den tävlingsinriktade bruden! 

Höghöjdsbanan innebär att du klättrar upp till en plattform som är placerad högt ovanför marken för att sedan börja fundera på hur du ska ta sig vidare medan blåsten tar tag i trädtopparna och plattformen rör sig under fötterna. Äventyrsbanan är en annorlunda upplevelse som stärker självförtroendet på de flesta! En alldeles lagom uppgift för den kommande brudgummen!

RIB är är en fartfylld och spännande upplevelse. Kvällen börjar någonstans i Stockholm där ni blir upphämtade av RIB båtar som tar er ut på en fartfylld tur på havet innan ni blir avsläppta på Fjäderholmarna, eller någon annan destination i skärgården. Det finns självklart även möjlighet att bli avlämnade på samma plats för att sedan ta er vidare mot andra äventyr!

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka er Möhippa i Stockholm, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på