Dags att börja tänka på årets sommarfest!

Badholmen-Memento-Event

Trots att det fortfarande är vinter och det är kallt och ruggigt ute är det ändå dags att börja tänka på årets stor happening, sommarfesten!

För att man ska vara säker på att man får den lokal man vill ha kan det vara bra att boka så tidigt som möjligt. Nedan ger vi förslag på de lokaler som var oerhört populära under föregående år.

Sommarmiddag och boule på Djurgårdsbrunn är ett mysigt paket som börjar med ett glas mousserande och lite snacks som ni tar mer er till boulebanorna. Boule brukar ofta leda till varma diskussioner, ljuva skratt och glada tillrop. Efter någon timmes spelande går ni in i restaurangen där det kommer att dukas upp en grillbuffé på ert bord där skålar och fat skickas runt.

Skärgårdsfest och ölprovning på Fjäderholmarna är en somrig upplevelse. Här startar kvällen redan på Nybrokajen där båten hämtar upp er för att ta er ut till Fjäderholmarna. Väl i land börjar ni på Fjäderholmarnas mikrobryggeri där ni får chansen att prova 3 olika ölsorter innan ni går vidare till restaurangen där ni kommer avnjuta kvällens middag. Här får ni välja på antingen Fjäderholmarnas krog eller Rökeriet.

Sommarfest på Junibacken är ett oerhört populärt alternativ. Här erbjuder dem er en fantastisk inglasad terrass som passar perfekt för minglet även vid de lite kyligare sommarkvällarna. Väljer man Junibacken behöver man inte vara orolig över vädret då festen håller till inomhus, med vattnet precis intill. Om ni vill finns det även möjlighet att ta er hit via båt vilket förhöjer upplevelsen ännu mer. 

Sommarfest på egen ö säger kanske det mesta, vem vill inte fira in sommaren på en helt egen ö? Väl ute på ön så kommer ni välkomnas med en fördrink som kan intas medan ni minglar med era kollegor samt njuter av den oslagbara utsikten. Ni kommer senare känna den bekanta lukten av grillat, det är då snart dags att avnjuta en fantastisk grillbuffé. Efter middagen har ni möjlighet att dansa hela kvällen fram till klockan 01.00. Garanterat en oförglömlig upplevelse!

Om inget av dessa paket passar erbjuder vi en hel drös med fler sommarfester.

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka er sommarfest i Stockholm, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på