Nytt eventpaket – Beat the hacker ONLINE!

Äntligen kan vi presentera ännu en ny teambuilding aktivitet som spelas ONLINE!

Eftersom det är som det är just nu har vi märkt att många företag söker efter aktiviteter som passar för en sommaravslutning på olika håll. Många vill göra något roligt tillsammans innan sommaren så att man kan få avsluta våren med ett gott minne och detta kan exempelvis vara just Beat the hacker!

En hacker har tagit kontrollen över era digitala filer, spelet går ut på att ni måste låsa upp filerna på 45 minuter för att inte gå miste om dem för alltid! Spelet går att spela var som helst och det enda som egentligen behövs är en uppkopplad dator och ett videomöte. I mindre lag utmanas ni i att lösa kluriga uppdrag tillsammans, varje lagmedlem får dessutom personliga ledtrådar vilket innebär att alla i laget kommer spela en viktig roll i laget!

Spelet passar perfekt för att stärka er teamkänsla när många av oss jobbar hemma och inte ses på samma sätt som tidigare. Det finns även möjlighet att skräddarsy spelet så att vissa av frågorna är kopplade till er verksamhet.

Läs mer och boka Beat The Hacker som er sommaraktiviteter redan idag!

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka ert nästa företagsevent, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på