Inomhusaktiviteter för vinterns events!

Vi på Memento Event erbjuder mängder med roliga aktiviteter på vår hemsida, men många av dem går tyvärr endast att utföra utomhus och är därför låsta till sommarhalvåret. Och trots att det är sommar i Sverige kan det vara tryggt att välja en inomhusaktivitet, på så sätt är ni alltid garanterade att ni kan utföra aktiviteten, trots att det exempelvis skulle regna.

Nedan ger vi er förslag på våra absolut bästa inomhusaktiviteter i Stockholm!

Game Show och Quizrummet är våra mest populära aktiviteter! Antagligen för att de är både vädersäkrade och är aktiviteter som passar alla. Det som skiljer dessa två aktiviteter från varandra är endast storleken på grupp, en game show tar upp till 50 personer medan quizrummet endast tar upp till 16 personer. Här hamnar ni mitt i ett underhållningsprogram med er som huvudrollen. Programledaren utmanar er i frågesport och galna utmaningar i ett högt tempo, precis som på tv.

En annan populär aktivitet hos oss är Prison Island som är perfekt för teambuilding. Aktiviteten liknar ”Fångarna på fortet” då ni har tillgång till 28 äventyrsceller där ni ska samla poäng genom att klättra, krypa, lösa pussel, ducka laserstrålar och mycket mer! Använd er kreativitet och samarbetsförmåga för att lösa utmaningarna som kommer komma i varje cell.

Kan ni hitta ledtrådarna och lösa mysteriet innan tiden runnit ut? Ett Escape Room ställer er kommunikation och samarbetsförmåga på prov när dörren stängs och ni är fast i ett rum fyllt av obesvarade gåtor som måste lösas! Ni har 60 minuter på er att ta er ut, så det gäller att tänka snabbt och använda er av gruppens bästa kvaliteter!

Kan ni tänka er att ta er utanför tullarna för att uppleva känslan av att du befinner dig i en helt annan värld? Då kan VREX vara aktiviteten för er! Med hjälp av en ryggsäcksdator, VR-glasögon och trackers kan systemet läsa av kroppens rörelser så ni blir en karaktär i spelet. I dagsläget finns det två olika spel där ni anländer till en ny värld för att lösa ett viktigt uppdrag. Att uppleva Virtual Reality tillsammans med andra gör så att känslan av ”på riktigt” blir ännu mer påtaglig och det bidrar även till starkare sammanhållning och bättre gruppdynamik!

Vem vill inte laga genuin italiensk mat i färgglada italienska hemmamiljöer? Om du bokar vår italienska matlagningsaktivitet så får du göra just det. Efter lite introduktion och lite goda snacks delas er grupp in i mindre grupper, ni kavlar upp ärmarna och sätter igång med att laga mat! Självklart har ni de duktiga kursledarna med er hela vägen in i mål. När maten är klar slår ni er ned runt det stora rustika köksbordet och avnjuter er egenlagade goda måltid i lugn och ro. Exempel på rätter ni kommer få lära er laga och smaka på är italiensk korv från grunden, krämig risotto med karljohansvamp och hemmagjord italiensk glass!

Vid bokning av vår veganska matlagningsaktivitet är målet att vi ska fylla på med nya idéer om hur du på ett festligt sätt bjuder in mer grönsaker i ditt kök! All mat som lagas tillsammans denna kväll är fritt från animaliska produkter, vitt raffinerat socker, laktos och gluten och råvarorna är noga utvalda och i största möjliga mån ekologiska. Kvällen avslutas självklart att ni tillsammans vår njuta av de härliga rätterna som ni varit med och lagat!

Vi på Memento Event har fler än 100 paketerade events på vår hemsida, vi kan även skräddarsy arrangemang som passar just ert företag. Låter det intressant för er? Tveka inte att höra av dig till oss så skapar vi tillsammans en strategi för era kommande företagsevent.

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka ert nästa företagsevent, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på