Nytt eventpaket – Digital Sales Awards

Att hålla en Sales Awards för företaget är ett populärt och uppskattat arrangemang. Tanken är att ni på denna tillställning uppmärksammar och belönar företagets stjärnor! Priserna som delas ut kan givetvis variera beroende på vad det är företagen väljer att hylla.. 

Med andra ord är detta ett arrangemang som inte skulle vara speciellt populärt att ställa in. Det är därför ett perfekt tillfälle att ställa om till en digital variant nu när pandemin sätter käppar i hjulet för oss som vill fira olika saker tillsammans. Fram tills dess att denna utdragna situation med Covid-19 är över, får vi helt enkelt göra det absolut bästa av situationen! Vi på Memento event har satt ihop ett färdigt paket på en digital Sales Awards där vi ger av tips på både innehåll och studios som passar perfekt för ändamålet.

Antingen väljer ni en maffig studio som redan erbjuder en färdig och häftig presentationsplats, eller så väljer ni att boka en Green Screen Studio. Här kan ni med hjälp av oss skapa precis den miljö ni önskar, till ett bra pris. Oavsett vad ni väljer för studio kommer innehållet ALTID att vara det absolut viktigaste! Eftersom majoriteten av era medarbetare kommer att följa detta digitalt så krävs en fullspäckad sändning med prisutdelning, underhållning, nomineringstal, tävlingar och interaktion med alla tittare. Allt för att de inte tappa intresset under vägen..

Ett annat tips kan vara att boka in en erfaren moderator som leder er prisutdelning, om ni inte har en erfaren sådan internt såklart..

Vilka priser ni som företag väljer att dela ut är helt upp till er men ofta väljer man att hylla de medarbetare som presterat utöver det vanliga och sticker ut, oavsett vad det gäller.

Förslag på priser:

Årets medarbetare
Årets säljare
Årets prestation

Läs gärna mer och boka här: Digital Sales Awards

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka er årets digitala Sales Awards, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på