Festlokal i Stockholm – Våra bästa tips!

nasdaq-berns

Är ni ett lite större företag som vill vara för er själva på er företagsfest och kanske avsluta med Dj och fest? Då är en egen festlokal ett utmärkt alternativ för er.

Vi på Memento Event är oerhört erfarna och vana vid att boka festlokaler i Stockholm. Därför tänkte vi ge er våra rekommendationer för vilka festlokaler vi tycker ni bör kika lite extra på, beroende på vad ni är ute efter samt hur stor grupp ni är.

Prissättningen är lite olika på festlokaler då vissa väljer att sätta en lokalhyra medan andra lokaler har en minimidebitering eller ett minimiantal. Detta kan vara bra att kolla upp innan man bokar för att vara säker på att det är ett bra och prisvärt alternativ just för er grupp, annars kanske det är bästa att börja kika på andra lokaler.

Borggården är ett populärt alternativ på Östermalm i Stockholm. Här får ni en vacker festlokal i en anrik miljö som inramas av kanoner och stora stenvalv. Borggården är en restaurang som satsar på att erbjuda mat och dryck av högsta kvalitet. Lokalen passar perfekt för det medelstora företaget som är mellan 70-100 personer då det inte tillkommer någon lokalhyra när sällskapet överstiger 70 personer. Borggården passar som festlokal både på vintern och sommaren då den erbjuder en välkomnande uteservering som man kan använda vid exempelvis fördrink.

Junibacken är utöver en upplevelseattraktion även en uppskattad festvåning. I en unik miljö, med stans bästa läge intill Nybrovikens glittrande vatten kan ni boka företagsfest året runt. Maten som komponeras efter säsong är av hög kvalité med fokus på ekologiskt och närodlat. Här får det plats upp till 300 personer, men man kan även dela upp huset till två festlokaler vilket gör att den passar för både större och mindre företag. Detta är en festvåning som vi mer än gärna rekommenderar för våra kunder. 

Restaurang Mynchen är ett mycket prisvärt alternativ på Söder Mälarstrand i Stockholm. Denna lokal som är perfekt för det större företaget som är mellan 70-300 personer erbjuder en fantastisk utsikt över Stockholms Stadshus och Riddarfjärden. Under sommaren är det ett vädersäkert alternativ då det går att grilla både utomhus och inomhus. Här delar alla i personalen glädjen att älska god mat och bra service vilket gör detta till en oerhört populär festvåning.

Hazeliussalen är Scandic Hasselbackens spektakulära festlokal på tredje våningen där det får plats upp till 300 sittande matgäster. Detta är en av våra mest bokade festlokaler i Stockholm för de större företagen. I den vackra salen som är inredd i klassisk stil serveras middagen som avnjuts efter fördrinken serverats ute på den generösa terrassen med en fantastisk utsikt över Djurgården. Efter middagen förvandlas festlokalen till ett enormt dansgolv med DJ, ljus och ljus.

Detta är endast ett litet urval med våra favoriter på festlokaler i Stockholm. Hör gärna av er till oss eller inspireras våra förslag på sommarfest och julfest om ni vill ha fler förslag på vilken lokal som passar bäst för er, vi hjälper er mer än gärna!

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få tips och hjälp med att boka er festlokal i Stockholm, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på